Siirry sisältöön

Näkemyksiämme työelämätrendeistä

Korona muuttaa työelämää juuri nyt, mutta mitkä ovat sen kauaskantoiset vaikutukset? Uskomme, että nämä työelämän trendit tulevat olemaan entistä ajankohtaisempia, kun koronapandemia on selätetty!

StaffPoint julkaisi vuoden 2019 lopussa ajankohtaisten työelämätrendien white paperin, jossa työelämää lähestytään positiivisten trendien kautta. White paperin neljä pääteemaa ovat osatyökykyisten työllistäminen, ulkomaalaisten osaajien houkuttelu, digitalisaation tuomat muutokset sekä joustavat työn muodot.

Työelämää Suomessa ja globaalisti määrittelee tällä hetkellä koronavirus. Sen mahdollisia vaikutuksia emme white paperia marraskuussa kirjoittaessamme osanneet huomioida. Vaikka moni asia on muuttunut häkellyttävän lyhyessä ajassa, uskomme, että white paperissa esitellyt teemat tulevat olevaan jälleen relevantteja, kun pandemia on selätetty! Osa kenties enemmän kuin koskaan.

Lataa white paper ilmaiseksi omalle koneellesi täyttämällä sivun alaosan kaavake. Lukuelämyksiä ja oivalluksia Työelämä positiivisessa kierteessä -julkaisun parissa!

julkaisukuva-01

Lataa ilmainen white paper