Siirry sisältöön

SAMPO – korkeakoulutetut työnhakijat

Tervetuloa SAMPOn asiakkaaksi!
Sampo on suunniteltu korkeakoulutetuille, yli 6 kuukautta työttömänä olleille työnhakijoille.

Palvelu toteutetaan yksilöllisesti. Saat tueksesi oman työnhaunvalmentajan sparraamaan sinua juuri niissä asioissa, joista työnhaussa hyödyt eniten. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi pääset halutessasi vaihtamaan ideoita ja ajatuksia muiden palveluun osallistuvien kanssa ryhmämuotoisissa infotilaisuuksissa ja teemapäivissä. Työllistymistäsi tukee koko StaffPoint-konsernin valmentaja- ja rekrytointikonsulttitiimi. Sampo-palvelu kestää enintään 6 kuukautta.

Toteutamme palvelua yhteistyössä Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Miksi Spring House?
Meillä on kokemusta eri ammatti- ja koulutustaustoista tulevien hakijoiden ohjaamisesta ja valmentajat, joilla on taito innostaa, kannustaa ja tarjota työnhaun ammattilaisen näkemystä juuri sen oikean työn löytymiseen. Ymmärrämme myös pitkittyneen työttömyyden tuomat haasteet ja keskitymme siihen, millä pääset eteenpäin.

Spring Housella on yli 15 vuoden kokemus juuri työnhakuun keskittyvän valmennuksen toteuttamisesta. Kokeilemme jatkuvasti erilaisia työskentelytapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hyödynnämme aktiivisesti kaikkea tähänastista valmennusosaamistamme jokaisen asiakkaamme hyväksi.

Lisätietoja
Ota meihin rohkeasti yhteyttä, lisätietoja saat numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta pohjois-savo@springhouse.fi. Lue lisää yksityisestä työnvälityksestä sivuiltamme.

Tervetuloa mukaan! Odotamme innolla yhteistyötämme!