Siirry sisältöön

Nappaa työpaikka Työpolku-valmennuksen avulla!

Järjestämme Helsingin toimipisteessämme Kampissa työnhakuvalmennuksia helsinkiläisille työnhakijoille.

Ryhmiä voidaan räätälöidä eri kohderyhmittäin. Työpolku-valmennus tähtää työllistymiseen ja se rakentuu kahdesta osasta: ryhmäjaksosta (kesto 5-10 päivää), jolloin tukenasi on koko ryhmä sekä valmentaja, ja 2 kk mittaisesta yksilöjaksosta, jolloin Sinulla on kahdenkeskisiä sparraustapaamisia valmentajan kanssa.

Palvelun päivittäinen kesto on noin klo 9-15, ja valmennus koostuu lähivalmennuksesta, verkkovalmentamisesta sekä etätyöskentelystä työnhakuasi tukien.

Valmennuksessa tehdään aktiivista työnhakua ja sen sisältöinä ovat muun muassa:

  • vahvuuteni ja oman osaamisen markkinointi työnhaussa
  • piilotyöpaikkojen löytäminen ja työnantajakontaktien luominen
  • työnhaun asiakirjat
  • työnhaun kanavat ja sähköinen työnhaku
  • työhaastattelussa onnistuminen
  • yrittäjyys
  • yksilöohjaus ja sparraus valmentajan kanssa

Tervetuloa Työpolku-valmennukseen – voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua Työpolku-valmennukseen hakeutumislomakkeella TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lataa palvelun esite
Spring House Työpolkuvalmennus

Spring House Job Path Coaching

Asiakkaamme ovat kokeneet valmennukset erittäin hyödyllisiksi ja valmentajamme erinomaisiksi. Valmentajamme ovat saaneet (v. 2022) asiakaspalautteista keskiarvon 4,6/5 ja kokonaisuudessaan valmennus on saanut keskiarvon 4,4/5.

Alla muutamia avoimia palautteita Työpolku-valmennuksesta:

”Vetäjä on ammattilainen, selkeä viestijä ja antoi asioiden ympärille hyviä nostoja ja tarkennuksia. Kaksi lähipäivää ja kolme etäpäivää kurssiviikon rakenteena oli mielestäni oikein onnistunut. Moodle oppimisympäristönä vaikuttaa varsin asialliselta ja aion hyödyntää sitä kurssin jälkeenkin.”

”Valmennusviikko alkoi maanantaina. Työpaikka oli jo perjantaina. Valmentaja oli aidosti kiinnostunut auttamisesta ja paneutui auttamaan heitä jotka olivat työnhaun suhteen tosissaan!”

”Valmennus oli selkeä ja ja hyödyllinen. Sain apua työnhaun perusasioissa ja tämä oli tarpeen.”

”Kurssi oli hyvä ja hyödyllinen. Oppi uusia asioista työnhausta. Valmentaja on innostava ja motivoiva kouluttaja ! Oikeassa työssä :)”

”Hyvin toteutettu kannustava ja innostava valmennus.”

“I am thankful for giving me a chance to participate in this great informative course. Again thank you and I wish all the best.”

“This is really a good one for me. The coach clearly understands the nature of my struggles and kind in assisting me to envision how to proceed with career. His teaching suits me, his sense of humor is intelligent. I think his style is interesting and I can't say right now what could have been better. If every immigrant could have this opportunity, would be lovely.”

”Valmennuksesta saamani hakemuspohjan ansiosta (olettaisin) sain kutsun oman alani työhaastatteluun. Arvostan myös jaettuja resursseja, joista en ole kuullutkaan ennen valmennusta.”

”minulle henkilökohtaisesti valmennus on antanut uutta motivaatiota työnhakuun jonkinasteisen työnhakuväsymyksen ja koettujen kielteisten vastausten vastapainoksi. on avannut hyvin uusia näkökulmia ja kanavia työnhakuun”

”Oikein onnistunut valmennus. Kattavasti tietoa työnhausta ja paljon uusia näkökulmia. Valmentajat ihan huippuja.”

”kaiken kaikkiaan hyvä valmennus, sain kaikenlaisia ideoita tehokkaampaan ja laajamittaisempaan työnhakuun”

”Sain erinomaisia tarkennuksia CV:n ja hakemukseen. Päivien rakenne olivat hyvät. Saimme irroiteltua ajatuksia ja heräteltyä uusia ideoita ja näkökulmia. Tämän viikon jälkeen olen paljon positiivisemmalla mielellä tulevaisuutta ajatellen. Tämä on todella kannusta kohtaaminen.”