Skip to main content

Tule työhönvalmennukseen yksilölliseen ohjaukseen!

Työhönvalmennuksessa saat henkilökohtaista ja tilanteeseesi soveltuvaa tukea työ- tai opiskelupaikan löytämiseen. Saat työpariksesi kokeneen ja ammattitaitoisen valmentajan, joka on tukenasi koko valmennusajan.

Ohjaamme joustavasti läsnä ja etänä

Työhönvalmennus kestää maksimissaan 6 kuukautta ja se koostuu säännöllisestä yhteydenpidosta valmentajasi kanssa sekä yhdessä sovittavasta itsenäisestä työskentelystäsi tapaamisten välillä.

Normaalisti työhönvalmennukseen kuuluu vähintään yksi kasvotusten toteutuva tapaaminen kuukaudessa, mutta poikkeusaikaan vuonna 2020 tapaamiset voi toteuttaa myös täysin puhelimitse tai etävälineiden kautta (esim. Teams, Skype ja WhatsApp) tilanteesi ja taitojesi mukaan. Suosimme poikkeusaikana etätyöskentelyä.

Sisällöt valitaan oman tarpeesi pohjalta

Valmennuksesi sisällöt valitaan täysin yksilöllisen tarpeesi pohjalta, ja niitä voidaan muokata valmennuksen kuluessa tavoitteittesi mukaan. Työhönvalmennukseen voi kuulua esimerkiksi joitain seuraavista meillä käytössä olevista sisällöistä:

 • CV:n ja hakemuskirjeen päivittäminen tai muokkaaminen juuri sinulle sopivan työn löytymiseen
 • Piilotyömahdollisuudet ja parhaat työnhaun väylät
 • Kiinnostavien organisaatioiden etsiminen esimerkiksi julkisista lähteistä tai käyttämästämme yritystietokannasta
 • Olemassa olevan osaamisesi tunnistaminen ja näkyväksi tekeminen, esimerkiksi käytössämme olevalla digitaalisella sovelluksella tai vapaasti keskustellen
 • Yksilöllinen haastatteluvalmennus ja tarvittaessa rekrytointikonsulttitaustaisen valmentajan sparraus
 • Apu sähköisessä työnhaussa kuten verkkolomakkeet tai videohaastattelu
 • Ammatillisten verkostoiden luominen, ylläpito ja hyödyntäminen työnhaussa
 • LinkedIn-profiilin päivittäminen ja tehokäyttö verkostoitumisen tukena
 • Tutkintoihin ja koulutuksiin liittyvä neuvonta ja ohjaus
 • Työllistymistä edistävät palvelut reittinä työhön
 • Kannustus, tuki ja sparraus työnhaun tai opintoihin haun eri vaiheissa
 • Työkykyyn ja omiin voimavaroihin liittyvä tuki

Kokemukset työhönvalmennuksesta ovat positiivisia

Valmennukseemme osallistuneista 90,1 % arvioi palautteessa valmennuksen onnistuneen kokonaisuutena hyvin tai erinomaisesti, ja kaikkien palautteiden kokonaiskeskiarvomme on 4,3/5. Keväällä 2020 noin 40 % valmennukseen osallistuneista löysi jo valmennuksen aikana itselleen työn tai opiskelupaikan.

Muun muassa näin asiakkaat arvioivat palveluamme:
”Ei ole parannettavaa, koska käytiin työhakuvalmentajan kanssa aika hyvin kaikki perusongelmat. Tulokset oli loistavat, niin pienillä muutoksilla saatiin työhaastatteluja enemmän kuin aikaisemmin. Lopputulos oli, että sain työpaikan ja pitkäaikaisen vielä.”

”Haluaisin kiittää työhönvalmentajaani hänen ammattitaidostaan ja asenteestaan sekä tsemppauksestaan. Työnhakuni on aktivoitunut valmennuksen aikana huomattavasti, ja tapaamisista jäi aina hyvä mieli.”

”Valmentajani on hyvin paneutunut tehtäväänsä, hän antoi minulle todella paljon hyviä ideoita mahdollisiin työpaikkoihin ja työn hakuun. Hän innosti minua tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin, ammattilaisen kanssa jutellessa jalostaa itsekin toteuttavia ideoita.”

”Tästä valmennuksesta on ollut iso apu minulle. Osaan nyt esittää asiat entistä paremmalla/modernimmalla tavalla ja nyt minut on myös huomioitu yrityksissä.”

”Valmentajani paneutui työnhakuuni ja antoi hyviä vinkkejä esim. erilaisista digimarkkinointikoulutusmahdollisuuksista, joita kaipasin osaamiseni kehittämiseksi. Valmentaja jaksoi myös puskea minua eteenpäin työnhaussa ja kannusti miettimään omia vahvuuksiani ja osaamisen kehittämiskohteita sekä antoi hyviä vinkkejä. Vaikka saatan olla välillä kärsimätön ja haastavakin, niin valmentajani jaksoi aina olla kannustava ja silti napakka ja tehokas. Oli ilo työskennellä hänen valmennuksessaan!”

”Työvalmentajani oli erittäin ammattitaitoinen ja innostava. Hän oli myös helposti tavoitettavissa ja valmis auttamaan kaikessa. Työvalmennuksesta sain paljon apua varsinkin portfolion ja CV:n päivittämiseen. Toimistot joille olen lähettänyt hakemuksia valmennuksen jälkeen ovat olleet aikaisempaa enemmän kiinnostuneita minusta, ja uskon sen johtuvan pääosin päivitetyistä asiakirjoistani.”

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu palveluun oman TE-vastuuasiantuntijasi kautta.
Voit kysyä meiltä lisää palvelusta numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta uusimaa@springhouse.fi.

Vi betjänar också på svenska!

Skriv ut din broshyr här: Spring House Arbetsträning för individuell handledning Nyland. Vällkommen!

Service available also in English!

Print your brochure here: Employment coaching Service Uusimaa English Welcome!