Skip to main content

Tule työhönvalmennukseen yksilölliseen ohjaukseen!

Työhönvalmennuksessa saat henkilökohtaista ja tilanteeseesi soveltuvaa tukea työ- tai opiskelupaikan tai työllistymistä edistävän palvelun löytämiseen. Yhdessä valmentajan kanssa muodostatte työparin. Teillä on yksi selkeä tavoite: sinun tulevaisuutesi.

Jos tiedät jo, mitä haluat seuraavaksi tehdä, autamme sinua pääsemään sinne nopeasti. Katsotaan esimerkiksi, että työhakemuksesi on huippukunnossa tai etsitään tilanteeseesi sopivaa koulutusta.

Jos et vielä tiedä, mitä haluat, selvitetään yhdessä vaihtoehdot. Istutaan yhdessä alas ja mietitään, mikä ala sopisi sinulle tai millaisessa työssä viihtyisit. Osaamme kysyä hyviä kysymyksiä ja tunnemme monia erilaisia työnhaun ja urasuunnittelun vaihtoehtoja.

Kun tulet meille valmennukseen

  • Saat oman valmentajan, joka on tukenasi koko valmennusajan. Valmentajamme ovat työ- ja opiskelupaikkojen löytämisen ammattilaisia, joilta löytyvät hyvät vinkit moniin erilaisiin tavoitteisiin. Sinun ja valmentajasi yhteistyöllä löydätte juuri sinulle parhaat tavat edetä, ja olette säännöllisesti yhteydessä sekä henkilökohtaisesti tavaten että puhelimella ja sähköpostilla.
  • Valitaan yhdessä sisällöt ja tehdään juuri sitä, mistä sinä hyödyt. Jatketaan yhdessä siitä tilanteesta, missä juuri tällä hetkellä olet. Tavoitteesi voi olla vaikka lunastaa työpaikka haastattelussa, löytää työllistymistä edistävää täydennyskoulutusta tai etsiä kokonaan uusi ala osaamisesi pohjalta. Mitä enemmän kerrot omista ajatuksistasi ja toiveistasi, sitä paremmin voimme auttaa sinua kohti tavoitettasi. Voit osallistua, olitpa missä vaiheessa suunnitelmiasi tahansa.
  • Autamme sinua laajentamaan ammatillisia verkostojasi. Yhteistyössä valmentajan kanssa valitset, millaiset työpaikat vastaavat tavoitteitasi ja osaamistasi. Autamme sinua tuomaan osaamistasi esille juuri omalle tavoitetyöllesi merkityksellisissä kanavissa ja luomaan uusia kontakteja.

Me Spring Housella autamme vuosittain kymmeniätuhansia hakijoita työelämään tai koulutukseen. Tule mukaan!

Voimme toteuttaa henkilökohtaisia tapaamisia näillä paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Vantaa, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Tuusula, Karkkila, Kirkonummi, Vihti, Lohja, Hanko, Raasepori, Loviisa, Porvoo, Sipoo

Tulosta esite tästä: Uudenmaan Työhönvalmennus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu palveluun oman TE-palveluiden vastuuasiantuntijasi kautta.

Kysy lisää palvelusta
Voit kysyä meiltä lisää palvelusta numerosta 09 726 2800 tai osoitteesta uusimaa@springhouse.fi.

Vi betjänar också på svenska!

Skriv ut din broshyr här: Spring House Arbetsträning för individuell handledning Nyland. Vällkommen!

Service available also in English!

Print your brochure here: Employment coaching Service Uusimaa EnglishSpring House Employment Coaching Service Uusimaa Welcome!