Siirry sisältöön

Yrittäjyysbuusti 3.0 – Yrittäjävalmennus!

Mietityttääkö Yrityksen perustaminen tai Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu? Entä Kevytyrittäjyys ja itsensä työllistäminen? Valitse palveluntuottajaksi Spring House Oy. Meillä olet hyvissä käsissä!

Spring Housen Yrittäjyysbuusti 3.0 tarjoaa sinulle tukea ja konkreettista ohjausta yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Olemme olleet palveluntuottajana Pirkanmaan Yrittäjyysbuustissa useamman vuoden. Olemme ohjanneet ja sparranneet lukuisaa joukkoa omaa yritystä suunnittelevia pirkanmaalaisia osaajia, niin kantasuomalaisia kuin maahanmuuttajiakin. Meillä neuvontaa tekevät pitkän linjan ammattilaiset, joilla on myös yrittäjäkokemusta!

Me tiedämme, mistä puhumme. Osaamme auttaa niin liikeidean kirkastamisessa kuin yrityksen laskelmissakin. Luotsaamme aloittavaa yrittäjää tarvittaessa koko matkan ensimmäisestä idean poikasesta starttirahan hakemiseen ja yrityksen rekisteröintiin. Autamme myös löytämään uuden suunnan, jos yritys päätetäänkin jostain syystä jättää perustamatta.

Valittavanasi on kolme erityyppistä yrittäjyyteen liittyvää valmennusta:

Yrityksen perustaminen – Valmennus aloittaville yrittäjille tai yrittäjyyttä pohtiville

Valmennuksessamme osaamisesi ja valmiutesi oman yrityksen perustamiseen lisääntyvät. Käymme kanssasi läpi yrityksen perustamisen eri vaiheet ja osa-alueet:
• Yhtiömuodon tai yrittäjyysmuodon valinta (esim. Oy, Ky, Osuuskunta, toiminimiyrittäjä, kevytyrittäjä)
• Laaja-alaisen liiketoimintasuunnitelman laatiminen (mm. perustamisilmoitus ja lupa-asiat, kirjanpito ja laskutus, verotuksen erot eri yritysmuodoissa)
• Sparraus ja motivointi kohti yrittäjyyttä
• Oman osaamisen ja tietotaidon tunnistaminen, mitä voidaan hyödyntää liikeidean ja -liiketoimintasuunnitelman eteenpäin viemisessä ja kehittämisessä

Palvelun esite: Yrittäjyysbuusti 3.0 - Yrityksen perustaminen - Spring House Oy

Katso video:

Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu – Valmennus aloittaville yrittäjille tai yrittäjyyttä pohtiville

Valmennuksessa arvioimme kanssasi liikeideaasi. Mikäli selkeää liikeideaa ei vielä ole, tuemme sinua idean selkiyttämisessä mm. kartoittamalla ja analysoimalla vastaavia/kiinnostavia yrityksiä/tuotteita/palveluita.

Sparraamme sinua kohti yrittäjyyttä ja tunnistamme osaamistasi ja tietotaitoasi, jota voidaan hyödyntää liikeidean kehittämisessä. Hyödynnämme liikeidean kirkastamisessa, tuotteistamisessa ja mm. asiakasryhmien määrittelyssä palvelumuotoilua. Tuemme asiakaslähtöiseen ajatteluun ja taloudellisesti kannattavaan liiketoimintaan. Liikeidean tuotteistamisen menetelminä ovat osallistaminen, visualisointi ja konkretisointi, joiden kautta voimme edetä nopeaan liikeidean testaukseen.

Palvelun esite Yrittäjyysbuusti 3.0 - Tuotteistaminen ja palvelumuotoilu - Spring House Oy

Katso video:

Kevytyrittäjyys ja itsensä työllistäminen – Valmennus aloittaville yrittäjille tai yrittäjyyttä pohtiville

Valmennuksessa tuemme sinulle ja liikeideallesi soveltuvan yrittäjyysmuodon kirkastamisessa. Käymme läpi itsensä työllistämisen vaihtoehtoja sekä kevytyrittäjyyden periaatteet, mm.:
• Toimeksiantojen löytäminen
• Laskutus- ja kirjanpitopalvelut
• Digitaaliset työnvälityspalvelut
• Muut itsensä työllistämisen muodot (kuten ammatinharjoittaja, freelancer, työosuuskunta)
• Eri muotojen erojen kirkastaminen, hyödyt, toimintamallit sekä vaikutukset työttömyys- ja sosiaalietuuksiin
• Itsensä työllistämisen muotojen yhdistäminen

Palvelun esite Yrittäjyysbuusti 3.0 - Kevytyrittäjyys ja itsensä työllistäminen - Spring House Oy

Katso video:

Näin Yrittäjyysbuusti 3.0 toteutetaan

Valmennus toteutetaan kokonaan verkon välityksellä, joten osallistuminen on helppoa. Saat perehdytyksen ja valmentajan tuen verkon kautta osallistumiseen. Käytössäsi on myös Spring Housen tekninen tuki arkisin toimiston aukioloaikoina klo 8–16.30.

Käytämme verkkovalmennuksessa seuraavia alustoja ja työkaluja, jotka toimivat mobiili- ja selainpohjaisesti (et tarvitse tavanomaisesta poikkeavia ohjelmistoja/laitteita valmennukseen osallistumiseksi):

  • Teams: videoneuvottelutyökalu, joka ei vaadi erillisen applikaation lataamista. Teamsiin on helppo liittyä annetusta linkistä, ja videopuhelut sekä näytön jakaminen onnistuvat helposti sen kautta.
  • Moodle: verkko-oppimisalusta ja työn organisointisovellus, joka sisältää sekä valmennuksen aikataulutuksen että palvelun materiaalit, tehtävät ja niiden palautuksen. Käytämme Moodlen uutta Pinja-käyttöliittymää, joka muistuttaa ulkoasultaan perinteisiä verkkosivuja ja on siksi intuitiivinen ja selkeä. Moodlen Pinja-liittymä on käyttäjäystävällinen sekä mobiili- että selainpohjaisesti.

Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostilla kuvalliset ohjeet Teams-palaveriin liittymiseen sekä Moodle-tunnusten luontiin.

Lisätiedot

Spring Housen Yrittäjyysbuusti-palvelusta:
toimistostamme puh. (09) 726 2800 tai
sähköpostitse info@springhouse.fi

Hae mukaan

Palvelualusta.fi -sivustolla täältä