Siirry sisältöön
Teknologia, IT jaj digi ikkuna
Takaisin

Toimintamme kasvaa koronasta huolimatta

Vuosi 2020 on ollut meille kaikille erikoinen. COVID-19 -pandemia on muuttanut toimintatapoja työelämässä. Aurinkorannikon StaffPointilla työt rullaavat kuitenkin koronasta huolimatta ja rekrytoimme jatkuvasti lisää työntekijöitä tiimeihimme.

Me Aurinkorannikon StaffPointilla olemme tehneet erikoisjärjestelyitä viimeisen vuoden aikana henkilöstömme turvaamiseksi, laadukkaiden palveluidemme säilyttämiseksi sekä kasvaaksemme ja kehittyäksemme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Muuntautumiskykyä, nopeaa reagointia ja periksiantamattomuutta on vaadittu rutkasti, sillä pandemiatilanteen muuttuessa myös turvallisuusrajoitukset ovat vaihtuneet ja muuttuneet moneen otteeseen pitkin vuotta.

Kuva2 kattely

We did it!

Jatkuva muutostila on tarkoittanut kohdallamme sitä, että olemme muuntautuneet viranomaisten asettamien rajoitusten mukaisesti ja tiedottaneet aktiivisesti henkilöstöämme reaaliajassa. Edes 100 % etätyöskentely ei koronakeväänä keskeyttänyt palveluitamme tai haitannut kasvavaa toimintaamme. Koulutukset ja rekrytoinnit hoidettiin koronakeväänä etänä - vuoden edetessä jatkettiin rekrytointia pääasiassa etänä, koulutukset puolestaan palasivat avariin toimitiloihimme.

Toimimme COVID-19 -rajoitusten mukaisesti kaikessa toiminnassamme ja käytämme ennaltaehkäiseviä keinoja proaktiivisesti. Toimimme yhteiskunnan kannalta vastuullisesti ja haluamme, että työntekijämme tuntevat olonsa turvalliseksi meillä.

COVID-19 -pandemia on opettanut meille yhtiönä paljon viimeisen vuoden aikana, nimittäin we did it! Koronasta huolimatta toimintamme on kasvanut - kiitos kaikkien työntekijöidemme hyvän työpanoksen.

Rekrytoimme jatkuvasti lisää #TyönOsaajat

COVID-19 -pandemian vaikutukset näkyvät toiminnassamme muun muassa ennakoivien turvatoimien, kuten etätyömahdollisuuden ja verkkokousten lisääntymisenä. Vuoden 2020 aikana etätyömahdollisuus onkin tullut osaksi tavallista työkulttuuriamme ja lisäksi työntekijämme voivat nyt etätyöskennellä kolme kuukautta vuodessa toisessa EU-maassa. Käytännössä tämän avulla työntekijämme voivat matkustaa vaikkapa koti-Suomeen tapaamaan perhettään ja ystäviään loma-aikojen ulkopuolella lisäten työelämän joustavuutta.

Poikkeustilanteesta huolimatta pystymme myös tarjoamaan työ-, koulutus- ja etenemismahdollisuuksia. Joten jos olet vailla töitä, niin käyhän kurkkaamassa avoinna olevat työpaikkamme ja hae rohkeasti mukaan voittajajoukkueeseemme!

Nyt käännämme kuitenkin katseet jo kohti vuotta 2021. Toivomme vuodelta 2021 ennen kaikkea sitä, että me kaikki voisimme elää taas turvallisin mielin!