Siirry sisältöön
Marcon kuva
Takaisin

Marcon uratarina: Vastuumyyjänä Finlaysonin pop up -myymälässä

Marco Venäläinen työskentelee vastuumyyjänä Finlaysonin kodintekstiilien pop up -myymälässä. Marco on saanut StaffPointin kautta uransa aikana paljon erilaisia mahdollisuuksia, mutta työt Finlaysonilla ovat vieneet mukanaan.

’’Parasta on asiakkaiden kohtaaminen, sillä asiakaspalvelu on minulle melkein kuin polttoainetta.’’

Marco Venäläinen työskentelee vastuumyyjänä Finlaysonin kodintekstiilien pop up -myymälässä. Finlaysonin myymälässä Marcon työpäivät koostuvat pääosin asiakasrajapinnassa toimimisesta, mutta myös erinäisistä vastuumyyjän taustatehtävistä, kuten työvuorojen suunnittelusta, tilauksien tekemisestä sekä päivittäisten asioiden hoitamisesta

Marco on iloinen nykyisen työtehtävänsä monipuolisuudesta, mutta etenkin perinteinen asiakaspalvelutyö on hänen mieleensä.

’’Parasta on asiakkaiden kohtaaminen, sillä asiakaspalvelu on minulle melkein kuin polttoainetta’’, kertoo Marco.

Marco on saanut StaffPointin kautta uransa aikana paljon erilaisia mahdollisuuksia, mutta työt Finlaysonilla ovat vieneet mukanaan. Työtehtävät ovat hänen mieleensä, mutta myös työkaverit Finlaysonilla ovat huippuja.

’’Meillä on sellainen kiva me-henki’’, summaa Marco ilmapiiriä Finlaysonin työyhteisössä.

Marco kannustaa hakemaan töihin Finlaysonille kaikkia sellaisia, jotka ovat rohkeita asiakaspalvelijoita.

’’Finlaysonille sopii töihin henkilö, joka haluaa olla oma itsensä ja on rohkea, vähän niin kuin Finlayson itsekin. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että rakastaa asiakaspalvelua’’, päättää Marco.

Kiitos Marco, että jaoit uratarinasi ja hienoa, että StaffPoint on voinut auttaa sinua löytämään polttoainetta koneellesi!

Marcon video

Marco toimii Finlaysonilla monipuolisissa vastuumyyjän tehtävissä. Katso Marcon uratarina.