Siirry sisältöön
kättely, kuvituskuva, business
Takaisin

Asiakkuuspäällikkö elää mielenkiintoista arkea asiakkaiden kanssa

Emilia Lindroos työskentelee StaffPointilla asiakkuuspäällikkönä sekä kaupan että toimiston toimialoilla.

emilia kasiteltyIMG 20180718 090316Emilia astui talon palvelukseen osittain sattuman kautta vuonna 2014, jolloin hänen tuohon aikaan StaffPointilla työskennellyt entinen opiskelukaverinsa vinkkasi avoimesta kenttäkoordinaattorin paikasta palvelukeskuksessamme. Kyseinen vinkkaaja kehui StaffPointin hyvää yhteishenkeä, minkä Emilia pystyy näiden vuosien jälkeen itsekin allekirjoittamaan. Sittemmin hän on työskennellyt rekrytointikonsulttina sekä kaupan toimialalla asiakkuuspäällikkönä. Helmikuussa 2018 hänen tonttinsa laajeni kaupan lisäksi toimisto-toimialan puolelle.

Neljän vuoden aikana Emilia kertoo oppineensa todella paljon kaupan alasta henkilöstöpalveluyrityksen näkökulmasta. Hänen aikaisempi työkokemuksensa myymälämaailmasta opetti hänelle monenmoista kaupan alasta, mutta etenkin nyt asiakkuuspäällikkönä toimiessaan hän on päässyt tekemään paljon uusia asioita. Lisäksi nykyinen työ on mahdollistanut hänen oman kehittymisensä – kokonaisuuksien hallinta, ratkaisukeskeinen toimintatapa, sekä oman työn ohjaaminen ovat asiakkuuspäällikön roolissa oleellisia taitoja.

Kivointa työssä on Emilian mielestä se, että hän pääsee elämään asiakkaiden kanssa heidän arkeaan. Palkitsevinta on päästä asiakkaiden kanssa sille tasolle, että yhteistyö on muutakin kuin kaupan tekoa – siitä tulee välitöntä ja avointa tekemistä kahden osapuolen välillä. Emilia nauttii päästessään ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa – ja myös onnistumisia juhlitaan molemmin puolin.

Tärkein ja mieleenpainuvin muisto StaffPointilla työskentelyn aikana Emilialle on ollut asiakkuuspäällikön rooliin astuminen ja yhteistyön aloittaminen isojen asiakkaiden kanssa. Aluksi työ tuntui todella jännittävältä, olihan se täysin erilaista työtä, kuin mitä hän oli aikaisemmin tehnyt. Emilian mielestä oli hienoa, että hänessä nähtiin tarvittava potentiaali kyseisen roolin haltuunottamiseen!

Koko kaupan tiimin huikea jengi saa kiitosta Emilialta. Työtiimi tarkoittaa hänelle mielettömiä ammattilaisia ja ihania ystäviä. Koko StaffPoint-uran varrelta hän haluaisi lähettää erityisterveiset Sirpalle, Minnalle ja Anskulle.