Siirry sisältöön
Ideat ja ilmiot Lehtinen uratarina
Takaisin

Sami Lehtinen 10 vuotta meillä

Onnea Sami, 10 vuotta StaffPointilla tuli jo täyteen!

Kymmenenvuotinen ura viidessä lauseessa
Asepalveluksen jälkeen taloushallinnon merkonomiksi valmistunut Sami Lehtinen haki StaffPointilta Veikon Koneen varastomiehen paikkaa, mutta ei tullut valituksi. Hakemus kuitenkin johti toiseen yhteydenottoon vain päiviä myöhemmin ja Sami löysi itsensä muutaman viikon verokorttien tallennuskeikalta palkanlaskennastamme. Pari viikkoa muuttui kolmeksi vuodeksi palkanlaskijana, kunnes Turun kaupan tiimistä avautui rekrytointikonsultin paikka. Sami siirtyi sujuvasti seuraavaksi kolmeksi vuodeksi hoitamaan alan rekrytointia. 2013 Sami aloitti Key Account Managerina samalla toimialalla.

Motivoiva urakehitys
Sami Lehtinen kertoo jatkaneensa StaffPointilla juuri uramahdollisuuksien vuoksi. Samin kehittyessä työntekijänä ovat myös työt muuttuneet koko ajan vastuullisemmiksi antaen motivaatiota jatkaa. Omassa työssä onnistuminen ja hyvät tulokset ovat olleet tärkeässä osassa, vaikka uusia mahdollisuuksia on tullut tuurillakin vastaan mukavasti juuri sopivin väliajoin.

Sami jatkaa kertomalla StaffPointin kehittyneen ja uudistuneen valtavasti – muutokset ovat johtaneet meidät juuri siksi yritykseksi tai oikeastaan konserniksi, joka nyt olemme. Isompia ja pienempiä muutoksia tapahtuu koko ajan. Yrityksen mennessä eteenpäin ovat työtehtävät nimikkeen sisällä sinänsä pysyneet samoina. Mutta, koko ajan tulee uutta. Ihmisten kanssa työskennellessä kehittyy ja joka päivä ja viikko oppii uutta. ”Kukin työpäivä on erilainen”, sanoo Sami ja jatkaa innostuneena, että työssä on valtavasti kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia. Varsinainen ydintyö on stabiilia, mutta kehitys tuo siihen särmää – ja ura jatkuu.

Luottamus ja asiakassuhteen rakentuminen
StaffPointin kyky ratkoa asiakkaan haasteita; kyky auttaa asiakasta nousee vahvasti esiin Samin kertoessa työstään. Hyvällä ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä rakentuu luottamus - helppous ottaa yhteyttä kumpaankin suuntaan. ”Myyntityö onkin pohjimmiltaan ihmisten ja yritysten auttamista; paikallisesti ja valtakunnallisesti synenergiaedut huomioiden” korostaa Sami ja jatkaa hoitavansa mielenkiinnolla kaikkia asiakkaitaan.

Kollegat, Turku ja tulevaisuus
Muutama sana voi olla varsin väljä käsite ja Sami jatkaa kertomalla tiimistään. Maanlaajuisessa kaupan tiimissä yhteishenki, auttaminen ja haasteiden ratkominen yhdessä saavat tiimin viihtymään ja positiivisyys tarttuu! Tehtäviin on valittu juuri ne oikeat tekijät. Sami summaa tärkeäksi mentorikseen hänet alalle saatelleen Johanna Merisalon, jolta hän on oppinut paljon. Ilman työpariaan, Helinä Lehtoa, ei olisi Samia; rekrytointia ei voi kiittää liikaa – yhteistyössä oikeat työntekijät löydetään asiakkaille.

”Turussa on löydetty juuri parhaat kollegat jokapäiväiseen tsemppaamiseen, nauramiseen. Vastuuntuntoinen tiimi, joka on aina valmiina tekemään kaikkensa työntekijöiden ja asiakkaiden eteen!” hihkaisee Sami ja tiivistää tulevaisuuttaan: ”Saan paljon takaisin, kun omalla työlläni teen toisen tyytyväiseksi - ilo myös tulee takaisin. 10 vuoden kuluttua olen edelleen vuorovaikutteisessa myyntityössä ihmisten parissa – muuten tulevaisuus tuo sitten mitä tuo.”