Siirry sisältöön
Yassin_Teemu
Takaisin

Stockmannin työn osaajilta sujuu työtehtävät laidasta laitaan

StaffPointin sujuva rekrytointiprosessi mahdollisti Yassinin ja Teemun mielekkäät työtehtävät Stockmannilla

Modernissa työelämässä työtehtävien monipuolisuus on aiempaa merkityksellisempää

Stockmannin jakelukeskuksessa Tuusulassa työskentelevä Yassin Abou on erittäin tyytyväinen työpaikkaansa. Varastotyö ei ole missään nimessä yksitoikkoista, sillä Yassinin työtehtäviin kuuluu muun muassa keräilyä, vastaanottoa ja pakkaamista. Eniten hän omassa työssään arvostaakin juuri monipuolisuutta, hauskuutta ja mielenkiintoa.

Yassin päätyi hakemaan StaffPointille vuonna 2021, kun hän oli etsimässä varastotöitä. Hän oli jo aiemmin kuullut StaffPointista ystäviltään positiivisia asioita, mutta hakemuksen hän laittoi sisään vasta, kun huomasi avoinna olevan varastotyöntekijän paikan Stockmannilla.

Yassin antaakin kiitosta StaffPointille rekrytointiprosessin nopeudesta ja sujuvuudesta.

— Sain soiton ja sen kautta tein työsopimuksen. Seuraavalla viikolla pääsin jo heti maanantaina töihin.

Yassinin mukaan työssä Stockmannilla on parasta, että aina voi kysyä apua tai neuvoa ja sitä saa myös todella helposti. Yassinin mukaan koskaan ole ollut sellaista tilannetta, missä ei tiedä mitä tehdä tai ei pysty kysymään keneltäkään apua.

Unelmatyö Stockalta muodin parista

Jumbon Stockmannissa myymälän puolella työskentelevä Teemu Ahola jakaa Yassinin kanssa kokemuksen työn monipuolisuudesta. Lisäksi hän arvostaa Stockmannilla mahtavia työkavereita ja jatkuvaa mahdollisuutta kehittyä myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä.

Teemu työskentelee myymälässä muodin parissa. Hänen työtehtäviinsä kuuluu laajalta skaalalta tehtäviä asiakaspalvelusta myyntiin ja verkkokauppaostoksien keräilystä tuotteiden täydentämiseen eri osastoilla.

Myös Teemu haki StaffPointille vuonna 2021 bongattuaan mielenkiintoisen työtehtävän Stockan joulusesongista. Joulusesonki on Stockmannille tunnetusti kiireistä aikaa, joten hyviä tekijöitä tarvittiin paljon.

Teemukin antaa kiitosta StaffPointille rekrytointiprosessin selkeydestä ja nopeasta aikataulusta.

Teemu kuvailee työtään Stockmannilla haastavana, monipuolisena sekä palkitsevana. Teemu korostaakin asenteen ja motivaation merkitystä ja kannustaa myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin tähtääviä hakemaan rohkeasti avoimiin paikkoihin.

— Jokainen, jolla on halu oppia uutta, tulee varmasti pärjäämään myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Kiitos Yassin ja Teemu, että kerroitte meille tarinanne ja rohkaisette muitakin hakemaan motivoiviin työtehtäviin!

Katso Yassinin video

Katso Teemun video