Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint mukana työnantajat ja kansainväliset työnhakijat yhdistävässä Work for You -rekrytointitapahtumassa

StaffPoint mukana Work for you -rekrytointitapahtumassa

Helsingin kaupungintalolla järjestettiin 4. huhtikuuta Work for You -rekrytointitapahtuma, johon osallistui yhteensä noin 2 000 kansainvälistä työnhakijaa ja lähes 40 työnantajaa.

Work for You -rekrytointitapahtuman järjestivät Uudenmaan ELY-keskus ja TE-toimisto yhdessä Helsingin kaupungin kanssa. Tapahtumassa kansainvälisillä työnhakijoilla oli mahdollisuus tutustua suomalaisiin työnantajiin ja työpaikkoihin, jonka lisäksi he saivat monipuolisia vinkkejä työnhakuun Suomessa.

Tapahtuma tarjosi kansainvälisille työnhakijoille ja Uudenmaan työnantajille uudenlaisia väyliä kohdata toisiaan. Tapahtumalla haluttiin myös auttaa yrityksiä laajemmassa mittakaavassa näkemään Suomessa asuvien kansainvälisten työnhakijoiden potentiaali.

“Tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty ja oli hienoa nähdä, miten paljon tilaisuuteen oli saatu sekä työnhakijoita, että työnantajia kohtaamaan toisiaan. Meille StaffPointilla on tärkeää toimia aitona kumppanina sekä työnantajille että työnhakijoille ja vaikutti myös siltä, että työnhakijat saivat tapahtumasta juuri niitä neuvoja, joita olivat hakemassa”, Anni Kivikataja, Senior Project Manager, International Services, StaffPointilta kuvailee tapahtuman tunnelmia.

Work for You -rekrytointitapahtuma tarjosi kansainvälisille työnhakijoille verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi työnhakuun liittyvää ohjelmaa, kuten puheenvuoroja työnhakijan oikeuksista ja velvollisuuksista, palkkatuesta sekä kielikursseista. Lisäksi osallistujat saivat apua muun muassa ansioluettelon ja LinkedIn-profiilin tekemiseen.

StaffPointin kansainvälisten palveluiden johtaja Jenny von Knorring piti koskettavan puheenvuoron tapahtuman vieraille. Puheessaan hän painotti, että kansainväliset osaajat ovat Suomeen erittäin tervetulleita, ja että heitä myös tuetaan suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumisessa kaikin keinoin.

Lisää aiheesta
Work for You -jälkiuutinen