Siirry sisältöön
Takaisin

Urheilugaala ja StaffPoint palkitsemassa esikuvia

Urheilugaala ja StaffPoint ovat solmineet yhteistyökumppanuuden, joka käynnistyy 12.1.2023 järjestettävässä Urheilugaalassa. StaffPointin toimitusjohtaja Anu Ahokas nousee gaalalavalle palkitsemaan Vuoden Esikuvan.

StaffPoint UrheiluGaalan kumppaniksi

Yhteistyö kertoo StaffPointin ajatusjohtajuudesta paremman työelämän puolesta. Tulevaisuuden työelämä on joustavaa, yhdenvertaista ja energisoivaa. Liikunnan ja urheilun myönteiset vaikutukset ihmisten hyvinvointiin ovat kiistattomia.

StaffPoint haluaa olla työelämän ennakkoluuloton uudistaja ja epäkohtien korjaaja sekä toimia näin työelämässä eräänlaisena esikuvana ja tiennäyttäjänä. StaffPointille merkityksellisyys on toisten auttamista ja kykyä saattaa yhteen sopivimmat ihmiset ja yritykset, sekä valmentaa heidät oivaltamaan ainutlaatuiset vahvuutensa työelämässä.

Urheilugaalassa palkittava Esikuva on aktiivi tai jo uransa lopettanut huippu-urheilija, jonka asenne, käytös, esiintyminen ja teot sopivat kannustavaksi esimerkiksi koko Suomen kansalle ja erityisesti nuorille.
StaffPoint ja Urheilugaala nostavat yhdessä esiin liikunnan positiivista vaikutusta hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Urheilijoiden rooli esikuvina ja yhteiskunnallisina vaikuttajina on iso, ja urheilijan asenteesta ja ominaisuuksista löytyy paljon yhtäläisyyksiä nykyajan työelämän vaatimuksiin. Työpaikoilta ja urheilukentiltä löytyy positiivisia ja kannustavia esikuvia, joita yhteistyössä nostetaan jalustalle.

Vuoden esikuva –palkinnon jakaa lavalla StaffPoint edustaja, jonka lisäksi StaffPoint tuo oman tarinansa mukaan palkintoluokan ehdokkaiden ja voittajien viestintään.

“On suuri kunnia päästä jakamaan Vuoden esikuva –palkintoa Urheilugaalassa. Me kaikki tarvitsemme esikuvia, jotka kannustavat meitä unelmoimaan ja ennen kaikkea tekemään töitä unelmien saavuttamiseksi. Urheilugaalan kautta haluamme edelleen vahvistaa StaffPointin vastuullista roolia aktiiviseen työelämään kannustajana.”
– Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja

“Hienoa saada StaffPoint mukaan Urheilugaalan kumppaniperheeseen. Yhteisten tavoitteidemme ja arvojen mukaisesti nostamme urheilun ja liikunnan arvostusta työelämässä ja yhteiskunnassa.”
-Riia Martinoja, Urheilugaalan pääsihteeri

Yhtenä Suomen suurimmista henkilöstöalan yrityksistä se pyrkii löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja työelämää vaivaavaan ongelmaan: työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen parempaan kohtaamiseen. StaffPointilla tuodaan uusia osaajia työmarkkinoille, mutta tuetaan myös työelämän käänteissä koko urapolulla.

Lisätietoja:
Teea Hurme-Rintala, markkinointi- ja viestintäjohtaja