Siirry sisältöön

Ota suuntaa urasuunnitteluun Urapolku-valmennuksen avulla!

Järjestämme Helsingin toimipisteessämme Kampissa Urapolku-valmennuksia helsinkiläisille työnhakijoille.

Ryhmiä voidaan räätälöidä eri kohderyhmittäin. Urapolku-valmennus keskittyy urasuunnitelmien selkeyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja/tai työnhakuun uudelle uralle. Valmennus rakentuu kahdesta osasta: ryhmäjaksosta (kesto 15-20 päivää), jolloin tukenasi on koko ryhmä sekä valmentaja, ja 2 kk mittaisesta yksilöjaksosta, jolloin Sinulla on kahdenkeskisiä sparraustapaamisia valmentajan kanssa.

Palvelun päivittäinen kesto on noin klo 9-15. Valmennus koostuu lähivalmennuksesta, verkkovalmentamisesta sekä etätyöskentelystä urasuunnitelmiasi tukien. Valmennuksen aikana tutustut eri yrityksiin ja koulutusvaihtoehtoihin kiinnostuksesi mukaan.

Urapolku-valmennuksessa keskitytään urasuunnitteluun ja urapolun edistämiseen. Teemoja esimerkiksi:

  • vahvuuteni ja oman osaamisen markkinointi työnhaussa
  • piilotyöpaikkojen löytäminen ja työnantajakontaktien luominen
  • työnhaun asiakirjat
  • työnhaun kanavat ja sähköinen työnhaku
  • työhaastattelussa onnistuminen
  • yrittäjyys
  • ammatinvalinta- ja opiskelumahdollisuudet
  • henkilökohtainen uraohjaus, koulutus- ja/tai työpaikan hakeminen
  • työhön- tai koulutukseen tutustumisjakso (räätälöidään)
  • yksilöohjaus ja sparraus valmentajan kanssa

Tervetuloa Urapolku-valmennukseen – voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua Urapolku-valmennukseen hakeutumislomakkeella TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lataa palvelun opas
Spring House Urapolkuvalmennus

Spring House Career Path Coaching

Asiakkaamme ovat kokeneet valmennukset erittäin hyödyllisiksi ja valmentajamme erinomaisiksi. Valmentajamme ovat saaneet (v. 2022) asiakaspalautteista keskiarvon 4,5/5 ja kokonaisuudessaan valmennus on saanut keskiarvon 4,2/5.

Alla muutamia avoimia palautteita Urapolku-valmennuksesta:

”Valmentaja suoritti kouluttajan tehtävänsä hyvällä energialla, ikimuistoisilla oman kokemuksen esimerkeillä sekä innostavalla tyylillä. Hänen avustuksella ja kannustuksella sain työhakemukseni ja -tietoni kuntoon sekä useamman kutsun työhaastatteluihin koulutuksen aikana. Työllistymiseni lähiaikoina vaikuttaa hyvin vahvalta tällä hetkellä.”

”Koulutuksen sisältö oli todella monipuolinen ja kiinnostava. Opin paljon uutta niin työmarkkinoista, yrittäjyydestä, itsestäni ja omista vahvuuksistani ja sain paljon työkaluja työelämään paluuta varten. Erityiset kiitokset opettajalle, innostavasta ja kannustavasta ilmapiiristä. Ryhmävalmennuksesta saa ideoita ja vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä ja löysin myös uuden ystävän. Ihana kokemus kaikkiaan!”

”hyvä yhteishenki ryhmässä - mukavia ihmisiä ryhmässä ja sain vertaistukea - hyvä kouluttaja”

”Kurssilla käytiin tosi monipuolisesti läpi työnhakua ja opiskelua sivuavia asioita. Omien vahvuuksien ja osaamisalueiden pohtiminen kolahti! Hienoa että juteltiin eri työnhakukanavista ja valmentaja antoi tosi hyviä neuvoja CV:n, hakemusten teosta. Omien vahvuuksien ja osaamisalueiden pohtimiseen olisin toivonut vielä yksilöllisempää tukea ja pohdintaa, se tuntuu itselle isoimmalta haasteelta. Valmentaja oli sydämellinen ja asiantunteva, helposti lähestyttävä ja onnistui omalla olemuksellaan luomaan ryhmään kivan ja turvallisen ilmapiirin. Lämmin kiitos siitä!”

”Tämä oli minulle erittäin hyödyllinen kurssi. Kurssilta sain tietoa sekä lähteitä, nettisivustoja, mistä voin hakea lisätietoa. Ryhmän lähipäivät sisälsivät mielenkiintoisia ja hyödyllisiä keskusteluja. Erinomainen valmentaja ja kurssi! Kiitos!”