Skip to main content

Henkilöstövalmennus

Mitä jos muutoksen draiverina toimisikin sinun oma työpaikkasi, joukkueesi? Kehityskohteena olisi henkilökohtainen kasvu tai työyhteisön vuorovaikutus? Työtyytyväisyys, sairauspoissaolot? Valmennusyhtiömme Spring House ohjaa työyhteisöjä uudistumaan ratkaisukeskeisellä ja osallistavalla otteella. Tulokset näkyvät työhyvinvoinnin ja ilmapiirin paranemisena, millä on myös merkittävä vaikutus liiketoimintaan.

Lue lisää Henkilöstövalmennuksistamme.

kauppanelio oranssi-01

Myyntivalmennusta ja asiakaspalvelutaitojen kehittämistä

Toimimme Suomen suurimpien kauppaketjujen kanssa yhteistyössä kehittäen muun muassa heidän palvelu- ja myyntitaitojaan. Asiakkaamme arvostavat vahvasti sitä, että myyjän käyttäytyminen on muuttunut asiakasystävällisemmäksi ja he myyvät selkeästi enemmän kuin aikaisemmin.

  masenelio oranssi-01

  Menestyksen eväitä ja joukkuehenkeä

  Matkailu- hotelli- ja ravintola -alalle olemme kehittäneet mallin, jossa koko henkilöstö ottavat vahvan myyjän roolin ja näin yrityksen tulos saadaan huimaan nousuun. Valmennamme koko henkilöstön ylimmästä johdosta tuntityöntekijään ponnistelemaan yhteisen menestyksen eteen.

   teollisuusnelio oranssi-01

   Osaajat hyödyntämään omaa potentiaaliaan

   Valmennushankkeissamme teollisuuden toimialalla olemme kasvattaneet yrityksiin todellisen yhdessä tekemisen meiningin. Olemme saaneet koko henkilöstön mukaan rakentamaan kilpailukykyä ja jokaisen hyödyntämään omaa potentiaaliaan yhteisen onnistumisen eteen.

    toimistonelio oranssi-01

    Tiimityöhön tavoitteellisuutta ja draivia

    Toimiston toimialalla useimmat asiakkaamme ovat Call Centereitä, joiden asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja sekä esimiesten myynnin johtamisen taitoja olemme kehittäneet positiivisuuden kautta. Selkeät tavoitteet, onnistumisiin keskittyminen ja tekemisen meininki oat varmistaneet parhaat myyntitulokset ja tyytyväiset asiakkaat.

     Tilaa pdf

     lindholm lahde2
     Minna Lindholm-Lähde
     Liiketoimintajohtaja, Spring House, henkilöstövalmennukset