Siirry sisältöön

Muutosturva ja outplacement

Työnhakuun tarvitaan juuri nyt monenlaista tukea ja uudenlaista otetta. Spring Housen muutosturvapalveluilla työnantaja voi vastuullisesti ja onnistuneesti hoitaa irtisanottavien työntekijöiden muutosturvan edellyttämät toimenpiteet.

Palvelussa irtisanottu tai alan vaihtaja on asiakas. Asiakkaan on mahdollista saada Spring Housen työnhaun ammattilainen tueksi muutostilanteeseensa. Yhdessä Spring Housen kanssa asiakas voi rakentaa tulevaisuudelleen erilaisia skenaarioita. Sparrauksissa kartoitetaan uravaihtoehtoja, haetaan omia vahvuuksia, tehdään osaaminen näkyväksi ja katsotaan sekä työmarkkinoita että elämäntilannetta uusin silmin.

Tutustu asiakastarinaan: Muutosturvapalvelu FläktGroupin puhallintehtaan henkilöstölle

Sparraukset hoidetaan turvallisesti etänä Teamsillä, Skypellä tai puhelimitse. Tarjoamme osallistujille ammattilaisen tuen työnhaun asiakirjojen laatimiseen koko prosessin ajaksi. Lisäksi osallistujilla on käytössään laaja työnhaun virtuaaliympäristö, jossa on webinaareja, tehtäviä ja videoita.

  1. Työelämätaitojen Coach: Ammatticoachin henkilökohtaisella tuella ja avulla suunta ja ajatukset selkiytyvät! Kohtaamisen keskiössä ovat asiakkaan toiveet muutostilanteessa. Työkaluina Cut-e, SWOT ja coaching-työkalut.

  2. Työnhakutaitojen sparraaja: Tämän hetken työnhakutaidot ja oman työnhakualueen yrityskatsaus. Oma työllistymissuunnitelma ja vaihtoehdot (työnhaku, opiskelu, yrittäjyys). Lähtökohdat kuntoon.

  3. Executive-rekrytointikonsultti: Keskustelu ja sparraus rekrytoivan konsultin tai Executiven suorahakukonsultin kanssa. StaffPointin kontaktiverkostojen ja työmarkkinatuntemuksen hyödyntäminen. Oman hakustrategian läpikäyminen.

Katso myös: Sping Housen valmentajan Kiril Mattilan ohjeet työnhaussa menestymiseen

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.