Siirry sisältöön
Takaisin

StaffPoint vahvistaa myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä - yhtiössä aloittaa kaksi uutta avainhenkilöä

Viestintäjohtajan ja johtajan kuva

StaffPoint-konsernin uudeksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty 21.6 alkaen Teea Hurme-Rintala (tradenomi, ylempi AMK) (https://www.linkedin.com/in/teeahurmerintala/). Hurme-Rintalalla on pitkä kokemus markkinointiviestinnän johtamis- ja asiantuntijatehtävistä bisneksen kiihdyttäjänä eri toimialoilta. Viimeksi hän on toiminut markkinointi- ja viestintäjohtajana CGI:llä ja tätä ennen muun muassa Affectolla ja Microsoftilla.

Samanaikaisesti StaffPoint vahvistaa osaamistaan kokeneella myynnin ja johtamisen ammattilaisella, KTM Mikko Leskisellä (https://www.linkedin.com/in/leskinenmikko/).Suurasiakasmyynnin vetäjänä 7.6. aloittaneella Leskisellä on uraltaan vahvoja näyttöjä niin myynnin johtajana kuin palveluiden kehittämisestä Adeccon, Enersensen kuin Värväämönkin strategisen liiketoiminnan ytimessä.

”Myynnin ja markkinoinnin saumaton yhteistyö on avainasemassa luodessamme vahvaa kaksisuuntaista, palvelevaa ja arvoa tuottavaa asiakasdialogia. Haluamme olla moderni ja strateginen työelämän kehittäjä ja HR-kumppani. Uskon, että on todella hedelmällistä, kun sekä myynnin että markkinoinnin uudet avainhenkilöt aloittavat samanaikaisesti työssään ja yhdistävät parhaan osaamisensa. Kasvutarinamme vauhdittuu ja monipuolistuu”, konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas sanoo.