Siirry sisältöön

Laitoshuoltajia

Asiakkaamme tarjoaa täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt asiakkaallemme heidän toimintansa kasvaessa

LAITOSHUOLTAJIA

Vesilahteen. Työkohteita on edellä mainittujen lisäksi myös muualla Pirkanmaalla, joten kerrothan hakemuksessasi, missä kaikkialla voisit työskennellä.

Työtehtäviin kuuluvat asiakkaamme tarpeen mukaan siivoojan/laitoshuoltajan työtehtävät pääasiassa hoiva-alan yksiköissä. Työ sisältää asiakastilojen ylläpitosiivousta ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Laitoshuoltajan työnkuvaan voi kuulua myös esimerkiksi ruoan jakamista. Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä on toivottavaa, mutta ei täysin välttämätöntä, tärkeintä on reipas asenne. Työhön perehdytetään.

Kyseessä on keikkaluontoinen työ, eli tarjolla on esimerkiksi sairaslomien sijiasuuksia ja muita tuurauksia. Työvuoroja voi vastaanottaa oman tilanteensa mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työvuoroja tehdään pääasiassa arkisin ma-pe ja työajat painottuvat aamuvuoroihin. Hoivakohteissa työtä saattaa kuitenkin olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työajat määräytyvät asiakaskohteiden tarpeen mukaan ja tulevat tarkentumaan lähempänä töiden aloitusajankohtaa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteisiin kulkemista.

Hoiva-alan yksiköissä työskentelevillä tulee olla voimassaoleva rokotussuoja tartuntatautilain pykälän 48 mukaisesti.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välillä. Palkkaus työssä AvainTES:n / kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta ja motivaatiota siivoustyöhön
Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Suomen kielen taitoa ohjeistusten ymmärtämiseksi

Lisäksi arvostamme alan koulutusta / aikaisempaa kokemusta vastaavissa tehtävissä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
Arvokasta työkokemusta
Monipuolisia työtehtäviä.

Jos kiinnostuit, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja tehtävästä antaa StaffPointilla rekrytointikonsultti Milla Salonen, milla.salonen@staffpoint.fi


Ota yhteyttä: