Siirry sisältöön

Myyntineuvottelija

Kiinnostaako monipuolinen ja palkitseva työ laadukkaiden tuotteiden ja tunnetun brändin parissa? 

Mikäli vastasit kyllä, olet löytänyt etsimäsi! Haemme nyt 

MYYNTINEUVOTTELIJOITA 

etämyynnin tehtävään vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemen toimistollemme. 

Myyntineuvottelijana pääset osaksi Rollon huikeaa myyntitiimiä, jossa kasvuusi ja kehitykseesi panostetaan iloisessa ja auttavaisessa ilmapiirissä. Olemme suunnitelleet kehitystäsi varten Uuden myyjän polku -ohjelman. Ohjelman aikana kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa ja ilman tulospaineita. Etenemme kanssasi pienin askelin oppimistavoitteita eteenpäin, valmennamme, harjoittelemme, autamme. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle ja ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tulet rakentamaan vakaan perustan urallesi DNA:lla.

Kattavan perehdytyksen jälkeen tulet hallitsemaan DNA:n tarjonnan, johon kuuluvat muun muassa laajakaistat, tv-palvelut, puhelinliittymät, puhelimet, tabletit ja tietoturvapalvelut. Osaat kartoittaa asiakkaan yksilölliset tarpeet ja löydät juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut. Osaavat esihenkilöt ja kannustava tiimi ovat mukanasi koko DNA-matkasi ajan ja uran luominen pidemmällekin on mahdollista isossa organisaatiossamme. Kun myynti alkaa sujua perehdytyksen jälkeen, tarjoamme mahdollisuuden siirtyä etätöihin. Se mikä sopii sinulle parhaiten, sopii myös meille, joten olitpa sitten mökillä, tunturissa tai kotitoimistolla, etätöiden tekeminen onnistuu.

Työtä tehdään pääsääntöisesti kuuden tunnin vuoroissa eli 30 tuntia viikossa vuorojen jakautuessa arkipäiviin klo 8–18 välille. Lisäksi satunnaisesti on myös iltavuoroviikkoja klo 14:30–20:30 sekä lauantaivuoroja. Sopimuksen mukaan myös 37,5 tunnin viikkotyöaika on mahdollinen. Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta ja tienaat siis aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 12,04 €/h. Kannustavan provisiomallin ansiosta työssä onnistuminen mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja myyntineuvottelijoidemme keskimääräinen tuntipalkka onkin tällä hetkellä yli 20 €/h. Voit siis hyvinkin tienata 2500 €/kk kuuden tunnin työvuoroilla ja mahdollisesti enemmänkin, sillä ylärajaa ei ole – ei huono, eihän? Työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun aikana tai elo-syyskuussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä.

Oletpa sitten myynnin ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva hiomaton timantti, olet tervetullut hakemaan meille töihin! Uskomme siihen, että jokaisen työntekijän omanlaisuus on vahvuus ja haluamme tarjota menestyksekkään urapolun kaikille oikean asenteen omaaville henkilöille. Odotamme sinulta avointa mieltä ja kiinnostusta sekä motivaatiota menestyä ja kehittyä urallasi DNA:lla. Laita siis hakemusta rohkeasti tulemaan niin olemme sinuun yhteydessä!

#staffpointdna 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 045 7881 5660
Sijainti: Koskikatu 27