Siirry sisältöön

Organisaatiolle voi yllättäen syntyä mittava resurssien lisätarve. Tarpeen voivat aiheuttaa markkinaympäristössä tapahtuvat muutokset, tilauspiikit, asiakaskäyttäytymisen muutokset tai erilaiset poikkeustilanteet. Merkittävää lisäresurssien tarvetta voi pidemmällä aikajänteellä aiheuttaa myös liiketoiminnan kehittäminen: uuden tuotantolaitoksen perustaminen, tuotekehitysinvestoinnit tai kansainvälistyminen.

StaffPoint pystyy tarjoamaan henkilöstövuokrauspalvelua volyymiprojektina: tilanteisiin, joissa osaajia pitää löytää paljon ja nopeasti. Meille on kertynyt kokemusta esimerkiksi konkurssiin menneen kauppaketjun resursoinnista toiminnan alasajon aikana. Olemme myös auttaneet uusien työvuorojen miehittämisessä asiakkaan avatessa uuden tuotantolinjan. Olemme auttaneet useiden toimialojen organisaatioita uuden liiketilan avaamiseen liittyvissä volyymitarpeissa.

Olipa kyse uudesta tuotantolaitoksesta tai myymälästä, volyymivuokrauksella varmistetaan riittävä määrä osaajia. Volyymiprojekti tuo asiakasorganisaatiolle mahdollisuuden tutustuttaa työntekijät työhön. Ne vuokratyöntekijöistä, jotka osoittautuvat avainpelaajiksi, asiakasorganisaatio voi myöhemmin sitouttaa vakituisemmin.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.