Siirry sisältöön

Asiantuntijoiden vuokraus

Organisaatio voi vahvistaa sille tärkeää erityisosaamista paitsi rekrytoimalla osaajan omaan palvelukseensa, myös asiantuntijavuokrauksen keinoin. Asiantuntijavuokraus tuo organisaatiolle joustavuutta, vaivattomuutta ja riskittömyyttä. Organisaatio voi lisätä resursseja ja syventää henkilöstön osaamista juuri siinä kehitysvaiheessa ja niillä alueilla, joilla se asiantuntemusta eniten tarvitsee. Määräaikaisiin tai projektiluontoisiin tehtäviin rekrytoitu vuokra-asiantuntija on usein uutta luova ja tuova voimavara, jonka organisaatio voi myöhemmin palkata omille palkkalistoilleen.

StaffPoint on kokenut kumppani organisaatioiden toimintojen kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän sekä IT- ja teknologiatoiminnon asiantuntijoiden vuokrauksissa. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä valtionhallinnon asiantuntijoiden vuokraajana toimien hankintayhtiö Hanselin puitesopimustoimittajana.

Vuokratyöntekijä saa organisaation työyhteisössä samat työsuhde-edut kuin vakituinen työntekijäkin. Hänen urakehitystään tukevat samat esimiestyö- ja talent management -prosessit kuin vakituisenkin. Työnantajavelvoitteista huolehtii, työsuhdeasiat hoitaa ja henkilöriskit ennakoi kuitenkin StaffPoint.

Asiantuntijan vuokrauksessa rekrytointiprosessi on samanlainen kuin rekrytoitaessa asiantuntija asiakkaan palvelukseen. Prosessin hoitaa StaffPoint. Lue lisää rekrytointiprosessista kohdassa Asiantuntijarekrytoinnit.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Jos alla oleva lomake ei lataudu, paina näppäimistöstä F5-näppäintä tai päivitä selaimen näkymä.