Siirry sisältöön

StaffPointilla on jo yli kymmenettä vuotta julkishallinnon puitesopimustoimittaja henkilöstövuokrauksessa. Kauttamme työskentelee julkisten organisaatioiden palveluksessa keskimäärin 600 asiantuntijaa ja suorittavan tason vuokratyöntekijää vuodessa. Tehtävistä monet ovat vakituisia, mutta myös joustavia, määräaikaisia asiantuntijatehtäviä on tarjolla runsaasti. Osaamisemme julkishallinnon rekrytointikumppanina on kiiteltyä ja tulokset hyviä. Meidät tunnetaan luotettavana, valtakunnallisena toimijana.

Muun muassa Hansel-organisaatioiden pitkäaikaisena sopimustoimittajana hallitsemme julkishallinnon resursoinnin, rekrytoinnin ja hakijamarkkinoinnin. Hyödynnämme toimeksiannoissa omia huolella rakentamiamme asiantuntijapooleja ja verkostoja. Meistä varman toimijan tekee vahva asiantuntemuksemme juuri julkisen sektorin HR:n erityispiirteistä sekä suuri volyymimme. Lisäpalveluna rekrytointien tueksi tarjoamme muun muassa kohdennettuja hakijamarkkinoinnin kampanjoita. Niillä varmistetaan haluttujen asiantuntijoiden huomionarvo ja positiivinen rekrytointimielikuva alalla, jossa parhaimmista ja soveltuvimmista asiantuntijoista on usein kysyntää.

Olemme kokenut julkishallinnon kumppani myös suorahauissa. Suorahakua hyödynnämme muun muassa vaativissa erityisasiantuntijoiden ja ylimmän johdon rekrytoinneissa.

Tuoreimpia toimeksiantojamme ovat rahoitusorganisaatio Finnveran, Euroopan kemikaalivirasto ECHAn sekä Yleisen työttömyyskassan (YTK) rekrytoinnit.

96,3 %

Asiakkaistamme suosittelee

KOKEMUS

Vahvuutemme

600

Osaajia työllistyy vuosittain