Siirry sisältöön

Spring Housen palvelut organisaatioille

Spring House palvelee asiantuntevasti sekä julkista että yksityistä sektoria. Olemme toimineet palveluntuottajana työ- ja elinkeinohallinnolle jo vuodesta 2003 sekä valmentaneet yritysten että julkisten organisaatioiden, kuntien ja kaupunkien esihenkilöitä ja työyhteisöjä. Teemme yhteistyötä Hanselin kanssa. Toimimme myös työeläke- ja vakuutusyhtiölle sekä Kelalle ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajana.

ratkaisumme tyonantajille outplacement

Muutosturva

Muutosturvapalveluillamme työnantaja voi vastuullisesti ja onnistuneesti hoitaa irtisanottavien työntekijöiden muutosturvan edellyttämät toimenpiteet.

ratkaisummetyonantajalle henkilostovalmennus11 raj

Työhyvinvointipalvelut

Mitä jos muutoksen draiverina toimisikin sinun oma työpaikkasi, joukkueesi? Kehityskohteena olisi henkilökohtainen kasvu esimiehenä tai työyhteisön vuorovaikutus? Työtyytyväisyys,sairauspoissaolot? Lue lisää Työhyvinvointipalveluistamme.

Asiakascaset Valmennuspalvelut

FläktGroup, muutosturva
Asiakascaset
26.10.2020 - Tiina Suorsa

Case: Muutosturvapalvelu FläktGroupille

FläktGroup lakkautti Turun puhallintehtaansa vuonna 2020. Muutosturvakumppaniksi valikoitui Spring Housen, joka on yhtiön pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Lue lisää
Miika Luukkonen
Asiakascaset
4.2.2020 - Tiina Suorsa

Case Lämpölux: Oppeja myynnin johtamiseen

Organisaatiorakenteen muutos aluevetoisemmaksi tarkoitti Lämpöluxilla uuden, itsenäisemmän johtamiskulttuurin jalkautusta.

Lue lisää
Hesburgerilta eväät hyvään johtajuuteen
Asiakascaset
14.6.2019 - Tiina Suorsa

Case Hesburger: Eväät hyvään johtajuuteen

Vahva panostaminen johtamisen kehittämiseen kannattaa, kun työelämä on jatkuvassa muutoksessa.

Lue lisää

Työllisyydenhoidon palvelut

Spring Housella on Suomen laajin työllisyydenhoidon palveluvalikoima. Palveluitamme ovat työ- ja elinkeinohallinnolle ja työllisyyden kuntakokeiluille suunnatut työllistämis- ja urapalvelut, kuten työnhakuvalmennukset, kotoutumiskoulutus maahanmuuttajille, ammatilliset työvoimakoulutukset sekä erilaiset osaamiskartoitukset ja asiantuntija-arvioinnit työnhakija-asiakkaille. Kohderyhmäämme kuuluvat työnhakija-asiakkaat taustaan, osaamiseen, ikään tai työkykyyn katsomatta.

Tutustu koko työllisyydenhoidon palveluvalikoimaamme:

Työllisyydenhoidon palveluitamme

palvelumme TE-toimistoille tyollistaminen
 

Työnhakuvalmennus

Spring Housen tarjoama ryhmämuotoinen työnhakuvalmennus antaa valmiudet ja motivaatiota työnhakuun. Lue lisää!

Lue lisää
palvelumme TE-toimistoille kotoutuminen
 

Kotoutumiskoulutukset

Spring Housen kotoutumiskoulutus tarjoaa maahanmuuttajalle yksilölliset, monipuoliset eväät suomalaiseen työyhteisöön liittymiseksi.

Lue lisää

Miksi valita Spring House?

Spring Housen työhyvinvoinnin asiantuntijat Tiina Suorsa ja Johanna Flinkman sekä työhyvinvointipalveluiden johtaja ja yhtiön toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähde listaavat 6 hyvää syytä valita kumppaniksi Spring House.