Siirry sisältöön

Hyvällä esihenkilötyöllä uudistetaan koko yrityskulttuuria ja saadaan aikaa parempia tuloksia. Valmennusyhtiö Spring Housen toteuttamien esihenkilövalmennusten tuella yritys voi parantaa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttään.

Palvelu tuo johdolle ja esihenkilöille tehokkaita eväitä liiketoimintalähtöiseen johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen. Huolella rakennettu kehittämisohjelma kannustaa ja valmistaa työyhteisöä johtamiskulttuurin positiiviseen muutokseen.

Esihenkilövalmennuksessa voidaan pureutua esim. seuraaviin teemoihin:
Strategian mukainen johtaminen, Uudistumisen, luovuuden ja muutoksen johtaminen, Myynnin johtaminen, Asiakaspalvelun johtaminen, Työhyvinvoinnin johtaminen, Arvostava johtaminen, Valmentava johtaminen, Itsensä johtaminen, Huipputiimin johtaminen, Erilaisuus ja vuorovaikutustaidot, Neuvottelu- ja esiintymistaidot, Osallistavat menetelmät, Laadukkaat kehityskeskustelu, Varhainen välittäminen ja palaute

Esihenkilöiden ottaessa käyttöön opit valmennuksesta heidän työhönsä ollaan tyytyväisempiä. Spring Housella on vahvaa kokemusta myös StaffPoint-konsernin omien esihenkilöohjelmien, esimerkiksi StaffLeaderin valmentajana.

Linkki refetarinaan Hesburger ”Eväät hyvään johtajuuteen” tarina tai video