Siirry sisältöön

Spring Housen toteuttamilla myynnin ja myynnin johtamisen valmennuksilla havahdutetaan myyjät näkemään uusia myynnin mahdollisuuksia. Asiakaspalvelu, myynti ja kannattavuus saavat konkreettisia kasvun eväitä.

Spring House tarjoaa inspiroivaa myynnin ja myynnin johtamisen valmennusta asiakasyrityksen myyjille ja myyntijohdolle. Valmennuksen tavoitteena on kirkastaa myyntiä kaikkein tehokkaimmin kasvattavat toimenpiteet, paikantaa myynnin painopisteet ja luoda myynnille kattavat mittaamisen ja analysoinnin edellytykset.

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi toteutamme valmennuksen monivaiheisena ohjelmana, johon sitoutuvat aina sekä myynnin johto että myyjät.
Yhdistettynä StaffPoint-konsernin tarjoamiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin myyntivalmennus tuo tehtävään valituille työntekijöille lisää täsmäosaamista. Myyjistä valmennettavina voivat olla esimerkiksi uudet ja konkarimyyjät tai StaffPointin kautta työllistyvät vuokramyyjät.

Valmennusinvestointi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin myynnin ja kannattavuuden parantuessa. Jokainen myyjä löytää oman potentiaalinsa.

Refetarina: Case Lämpölux Oppeja myynnin johtamiseen