Siirry sisältöön
100 päivää paralympialaisiin
Takaisin

Spring Housen ja Suomen Paralympiakomitean kumppanuus mahdollistaa yhdenvertaisen unelmien tavoittelun

Työelämässä tapahtuu suuria muutoksia. Suomessa yli puolella työikäisistä, eli noin 1,9 miljoonalla ihmisellä, on jokin pitkäaikaissairaus tai vamma. Heistä 600 000 kokee, että sairaus tai vamma vaikuttaa työskentelyyn ja työnsaantimahdollisuuksiin.

Spring Housen tavoitteena on edistää yhdenvertaisia työllistymismahdollisuuksia, tukea työpaikkojen diversiteettiä ja madaltaa ennakkoluuloja yhteiskunnassa. Siksi Spring House on Suomen Paralympiakomitean pitkäaikainen kumppani.

Spring Housen ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyö perustuu vahvoihin arvoihin ja yhteisiin tavoitteisiin, edistäen yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja hyvinvointia. Kumppanuus lisää myös paraurheilun näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä tarjoaa paraurheilijoille tukea harjoitteluun ja kilpailuihin.

Spring House osallistui aktiivisesti myös Paralympiakomitean globaaliin WeThe15-kampanjaan, joka korostaa vammaisten henkilöiden oikeuksia ja tarpeita. Kampanja muistuttaa, että 15 prosenttia maailman väestöstä, eli noin 1,2 miljardia ihmistä, elää jonkinlaisen rajoitteen kanssa. Spring Housen toimitusjohtaja Minna Lindholm-Lähde pitää tätä muistutusta erittäin tärkeänä.

"Haastavassa työmarkkina-asemassa olevat asiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä," sanoo Minna Lindholm-Lähde. Hän korostaa, että Spring House tekee päivittäin töitä osatyökykyisten ja fyysisesti vammaisten henkilöiden työllistymisen eteen. "Jokainen valmennuksessa aikaan saatu kohtaaminen ja keskustelu työnhakijan ja työnantajan välillä murtaa näkymättömiä raja-aitoja ja mahdollistaa vuorovaikutuksen," hän lisää.

Kumppanuudet ovat ratkaisevassa roolissa yhdenvertaisuuden edistämisessä, ja niiden merkitys korostuu erityisesti työelämän saavutettavuuden parantamisessa. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa mahdollistaa sen, että voidaan luoda inklusiivisempia ympäristöjä, joissa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä ja kehittyä. Suomen Paralympiakomitean kumppanuuspäällikön Timo Mäkysen mielestä Spring Housen ja Paralympiakomitean yhteistyö on loistava esimerkki tällaisesta kumppanuudesta.

’’Yhteistyö Spring Housen kanssa merkitsee meille erittäin paljon. Arvostamme valtavasti yrityksen koko henkilökunnan osaamista ja tärkeää työtä erilaisista taustoista tulevien henkilöiden työllistymisen edistämiseksi’’, Timo Mäkynen kertoo.

Parauimari Jenna Rajahalme StaffPoint-konsernin Omien polkujen tekijät -kampanjan pääkasvona

Spring House on Suomen Paralympiakomitean sekä paralympiajoukkueen yhteistyökumppani ja osa StaffPoint-konsernia, joka tekee yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Lisäksi StaffPoint on myös Suomen olympiajoukkueen kumppani. Näiden kumppanuuksien pohjalta on luotu Omien polkujen tekijät -kampanja, joka korostaa jokaisen oikeutta tehdä työtä ja tavoitella unelmia omien resurssien puitteissa.

Koko StaffPoint-konsernin väki on hyvin ylpeä yhteistyöstä Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden kanssa. Olemmekin saaneet seurata Omien polkujen tekijät -kampanjan aikana parauimari Jenna Rajahalmeen inspiroivaa matkaa kohti Pariisin paralympialaisia.

’’On ollut upeaa nähdä parauimari Jenna Rajahalme Omien polkujen tekijät -kampanjan pääkasvona. Monessa asiassa tarvitaan edelläkävijöitä, jotka uskaltavat Spring Housen tapaan nostaa esimerkiksi paraurheilijan kampanjansa pääkasvoksi. Tähän haluaisin kannustaa myös muita yrityksiä’’, rohkaisee Paralympiakomitean Timo Mäkynen.

Lue lisää Omien polkujen tekijät -kampanjasta

Omienpolkujentekijät_kuvituskuva
 

Omien polkujen tekijät

Tervetuloa seuraamaan Jenna Rajahalmeen ja Elmo Lakan matkaa 2023 Pariisin paralympialaisiin ja olympialaisiin!

Lue lisää
Omien polkujen tekijät
 
23.10.2023 - Susanna Haapasalmi

Omien polkujen tekijät -kampanja alkaa!

Kampanjan aikana parauimari Jenna Rajahalme ja pika-aituri Elmo Lakka jakavat niin hyviä kuin huonoja hetkiä heidän matkaltaan kohti Pariisia.

Lue lisää
1200x628 Jenna homepage
 

Parauimari Jenna Rajahalme

Koko maailma avoinna. Jenna Rajahalme on 21-vuotias tamperelainen parauimari, joka on noussut yhdeksi paraurheilun kirkkaimmaksi tähdeksi lyhyessä ajassa.

Lue lisää