Siirry sisältöön

Johtaminen ja esihenkilötyö - johtamisen ja esihenkilötyön valmennukset

Parantuneella esihenkilötyöllä uudistetaan koko yrityskulttuuria ja saadaan aikaa parempia tuloksia. Esihenkilövalmennustemme tuella yritys voi parantaa henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttään.

Palvelu lyhyesti:

  • Palvelu tuo johdolle ja esihenkilöille tehokkaita eväitä liiketoimintalähtöiseen johtamisen ja esihenkilötyön kehittämiseen.
  • Huolella rakennettu kehittämisohjelma kannustaa ja valmistaa työyhteisöä johtamiskulttuurin positiiviseen muutokseen.
  • Esihenkilövalmennuksessa voidaan pureutua esim. seuraaviin teemoihin:

Strategian mukainen johtaminen, Uudistumisen, luovuuden ja muutoksen johtaminen, Myynnin johtaminen, Asiakaspalvelun johtaminen, Työhyvinvoinnin johtaminen, Arvostava johtaminen, Valmentava johtaminen, Itsensä johtaminen, Huipputiimin johtaminen, Erilaisuus ja vuorovaikutustaidot, Neuvottelu- ja esiintymistaidot, Osallistavat menetelmät, Laadukkaat kehityskeskustelu, Varhainen välittäminen ja palaute

Hyödyt:

  • Esihenkilöiden ottaessa käyttöön opit valmennuksesta heidän työhönsä ollaan tyytyväisempiä
  • Spring Housella on vahvaa kokemusta myös StaffPoint-konsernin omien esihenkilöohjelmien, esimerkiksi StaffLeaderin valmentajana.

Hesburgerin ja Spring Housen yhteistyö vuonna 2020

Hesburger haluaa olla alansa paras työpaikka. Hesburgerin pitkäaikaisena kumppaniana Spring House on ollut auttamassa tähän tavoitteeseen pääsemisessä jo vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2020 Spring House toteutti sadoille Hesburgerin esihenkilöille ja heidän alaisilleen uudet 360-tutkimukset. Tuloksia verrataan kaksi vuotta sitten tehdyn vastaavan tutkimuksen tuloksiin. Tutkimuksella tuetaan johtamistyössä kehittymistä.