Siirry sisältöön

Ammatillinen ja yhteishankintakoulutus

Työnhakija voi TE-toimiston kautta hakeutua valmennusyhtiömme Spring Housen tarjoamaan ammatilliseen työvoimakoulutukseen. Koulutus parantaa valmiuksia sijoittua työelämään.

Spring House toteuttaa monipuolisia ammatillisia työvoimakoulutuksia (ml. yhteishankintakoulutukset kuten RekryKoulutus) eri puolilla Suomea. Työvoimakoulutuksena toteutettavien ammatillisten koulutusten sisältöjä ovat esim. asiakaspalvelu ja myynti, palvelualat, liiketoimintaosaaminen, projektiosaaminen. Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta.

Lisäksi Spring House toteuttaa yritysasiakkaillemme lähiesimiehen ammattitutkintoja, myynnin ammattitutkintoja sekä tarjoilijan ja kokin ammattitutkintoja yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa.

Yritysasiakkaille tuotetuista koulutuksista ja RekryKoulutuksista vastaa henkilöstövalmennuksen liiketoiminto. Katso lisätietoja myös räätälöidystä Työpaikkasuomi-koulutuksesta, joka on tarkoitettu oleskeluluvan saaneille Suomessa työskenteleville ulkomaalaisille eri alojen työntekijöille.

Spring House on työvoimakoulutusten kokenut tarjoaja. Yhtiön koulutuksistaan saama asiakastyytyväisyysprosentti on korkea: 91 % pitää koulutusta hyvänä tai erinomaisena.

Hoiva, Kaupallinen, Myynti ja markkinointi, Palveluala

Yhteishankintakoulutukset ovat yrityksen ja ELY-keskuksen yhdessä hankkimaa ja rahoittamaa ammatillista aikuiskoulutusta työntekijöillle.

Lue lisää Työpaikkasuomi-koulutuksesta