Siirry sisältöön

Työelämä sellaisena kuin sen pitäisi olla - StaffPoint 50 v

Haluamme 50 vuoden kokemuksella olla työelämän ennakkoluuloton uudistaja.

Työelämän pitäisi olla joustavampaa. Tasa-arvoista. Mielekästä molemmille osapuolille. Energisoivaa. Sen ei pitäisi kilpailla muun elämän kanssa. Olemme kasvaneet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suosittelemaksi HR-taloksi, mutta emme tyydy siihenkään.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja näin juhlavuotena erityisellä innolla: Korjaamalla epäkohdan kerrallaan olemme tekemässä työelämästä sellaista kuin sen pitäisi olla.

StaffPoint 50-vuotta

StaffPoint-konsernin toimitusjohtajan Anu Ahokas kertoo viisikymppisen kokemuksella kuinka työelämästä tehdään sellaista kuin sen pitäisi olla – teko kerrallaan.

Jokainen työnhakija

Jokainen työnhakija on huomion arvoinen

StaffPointilla lähtökohtana on, että jokaiselle hakijalle vastataan, sillä ymmärrämme työnhaun olevan aina henkilökohtaisesti hyvin merkittävää.

Jokainen työnhakija on huomion arvoinen tarkoittaa lupausta etsiä parempia keinoja kohdata jokainen hakija. Näin luomme entistäkin yksilöidymmän hakijakokemuksen.

  avoimet työpaikat

  Löydä uusi työ yli 600 avoimesta paikasta

  Löytyykö uusi urapolkusi Lapin leveysasteilta tai eteläisestä Espanjasta? Uusia avoimia paikkoja tulee jatkuvasti – hae nyt tai jätä avoin hakemus.

   Näyttökuva 2022-4-26 kello 13.37.10

   Työstä turvaa -hanke

   Suomessa on ennennäkemätön työvoimapula. Samaan aikaan Suomeen saapuu ukrainalaisia, joille työpaikka tarkoittaisi mahdollisuutta rakentaa elämää uudelleen. Ukrainan kriisi on koskettanut koko yhteiskuntaa ja nostanut esiin valtavan auttamishalun. StaffPoint-konserni yhdessä Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) kanssa on käynnistänyt Työstä turvaa -hankkeen, jonka tavoitteena on työllistää aluksi 200–400 työluvallista ukrainalaista ja muuta turvapaikanhakijaa.

   Haluamme haastaa kaikki yritykset tarjoamaan töitä tekijöille, tulivatpa he tänne mistä päin maailmaa tahansa. StaffPoint tarjoaa työnvälitysosaamisensa sekä TalentPoint-työnvälitysalustan hankkeen avuksi pro bono -periaatteella neljän kuukauden ajan.

   On monta työtä, jota voi tehdä vähän heikommallakin kielitaidolla. Lue lisää.

    Lue lisää

    Miten ratkotaan liiketoimintoja hidastavaa osaajapulaa?
    Työelämä tänään ja huomenna
    25.4.2022 - Juuso Laitinen

    Miten ratkotaan osaajapulaa?

    Pula osaavista tekijöistä on tunnistettu haaste toimialasta riippumatta. Henkilöstön tarve vaihtelee entistä lyhyemmällä aikajänteellä.

    Lue lisää
    AnuAhokas
    Työelämä tänään ja huomenna
    16.3.2022

    Hyvä työ kuuluu kaikille

    Henkilöstöpalvelualalla toimiva StaffPoint haluaa olla suunnannäyttäjänä paremman työelämän kehittämisessä.

    Lue lisää
    Anu Ahokas ja Jukka Jalonen
    Työelämä tänään ja huomenna
    8.2.2022 - Teea Hurme-Rintala

    Työssä jaksamiseen kannattaa vaikuttaa

    Työssä jaksamiseen voi ja kannattaa vaikuttaa – Leijona-valmentaja ja konsernijohtaja haastavat yritykset ja yksilöt toimimaan

    Lue lisää