StaffPoint-konserni

Rekrytointi , henkilöstövalmennus tai HR-ohjelmistot - meiltä saat ne kaikki

Työn Osaajat asialla

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Siksi tarvitaan oikeita osaajia, onnistuneita rekrytointeja, valmennusta ja HR-ohjelmistoja. Me tuotamme ja kehitämme osaamista ja osaajia. Palvelumme kattavat kaikki työsuhteen elinkaaren ja ulkoistamisen osa-alueet. Meiltä saat oikeita osaajia nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti.

Me staffpointlaiset olemme työelämän osaajia ja autamme yrityksiä ja niiden ihmisiä uudistumaan. Vahvan rekrytointi- ja henkilöstöosaamisemme ansiosta löydämme kullekin yritykselle sopivat henkilöstöratkaisut. Rekrytointi on meille tuttua, sillä toimintamme juuret ulottuvat jo 1970-luvulle.

Investoi oikeisiin osaajiin – avullamme voit parantaa liiketoimintasi tulosta

Jotta voisimme tarjota työmahdollisuuksia, pitää asiakasyritystemme kasvaa ja menestyä. Siksi olemmekin kehittäneet yrityksille ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa yhdistämme alan monipuolisimman henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiosaamisen, tuloksekkaat valmennuspalvelut sekä edistykselliset HR-ohjelmistot. Ratkaisujemme tueksi tarjoamme mittariston, jolla onnistumisia mitataan.

Tunnemme työmarkkinat ja yhteistyössä StaffPointin kanssa asiakasyrityksemme ovat todistetusti onnistuneet parantamaan liiketoimintansa tulosta ja tehokkuutta. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme, mutta kasvamme myös yritysostoin, jotta voisimme lupauksemme mukaisesti olla asiakkaillemme alan osaavin kumppani.

Lue lisää asiakkaidemme onnistumisista

Henkilöstövalmennuksella Haikon Kartanon myynti kasvoi yli 100 000 €

Kokonaisvaltaisen henkilöstöpalvelumme ansiosta Viasat sai uudet myyntiyksiköt nopeasti tuottoisasti käyntiin

Rekrytointi Väestöliitolle: johdon suorahakuprosessi, johon kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä

Valmet Automotive sai ammattitaitoista henkilöstöä nopeasti ja joustavasti

Vuosittain StaffPoint työllistää ja auttaa työllistymisessä liki 30 000 ihmistä. Olemme Suomen suurimpien työnantajien joukossa yksityissektorilla ja yksi maan suurimmista kouluttajaorganisaatioista. StaffPointin asiakkaana, työntekijänä tai valmennettavana on todennäköisesti myös joku sinun lähipiiristäsi.

 

StaffPoint-konserni

StaffPoint on suomalainen henkilöstöalan yritys, joka tuottaa henkilöstö- ja rekrytointipalveluja, valmennuspalveluja sekä HR-ohjelmistoja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi. StaffPoint-konserni muodostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Rekrytointi – ja henkilöstöpalveluista vastaa StaffPoint Oy, valmennuspalveluista Spring House Oy ja HR-ohjelmistoratkaisuista Saima Soft Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 130 miljoonaa euroa.

Konsernissa työskentelee noin 350 toimihenkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 14 paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi yhtiöt Virossa, Liettuassa ja Espanjassa. Vuosittain StaffPoint työllistää 11 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. Työntekijäpoolistamme löytyy lähes 15 000 työn osaajaa.

StaffPoint-konsernin omistajia ovat pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital, työeläkeyhtiö Varma sekä yritysjohto. StaffPoint-konsernin hallituksen puheenjohtaja on Juuso Kivinen.