Skip to main content

Executive Search

Mittava kokemustaustamme eri toimialoista ja ehdokasmarkkinoista luovat edellytykset oikean osaajan löytämiseksi.

Asiakkaamme liiketoiminnan ja strategian ymmärtäminen ovat meille perusta lähteä kumppanina kartoittamaan sopivaa hakumaastoa ja potentiaalisia ehdokkaita. Olemme Sinun, asiakkaamme joustava kumppani ja palautteesi ohjaa palvelumme kehittämistä ja ammatillisia käytäntöjämme.

Näihin uskomme

  • Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen – vain tätä kautta voimme löytää parhaan ratkaisun.
  • Ketterä, tilanteen mukaan joustava prosessi.
  • Ehdokkaisiin perehtyminen yhdessä asiakkaan kanssa; riskien ja mahdollisuuksien läpikäynti.
  • Läpinäkyvyys prosessissa; aktiivinen kommunikointi haun etenemisestä.

Suomi on pieni markkina erikoistumiseen. Meille jokainen toimeksianto on uniikki ja suhtaudumme siihen kunnianhimolla. Hyödynnämme kokeneen tiimimme osaamisen, tietolähteemme, modernit työkalumme ja laajan verkostomme. Olemme tehneet hakuja myös Suomen ulkopuolelle sekä suoraan että kumppaneiden kanssa.

Esimerkkejä toimeksiannoistamme

CEO, CFO, SVP Supply Chain, Sourcing Director, Sales Director, HRD-johtaja, Group Business Controller, Financial Controller, Chair of Board, Board Member

Case: Executive Search

Case Validia: Uusi toimitusjohtaja

Validian hallitus yhdessä omistajan kanssa siirsi katseensa eteenpäin kehittääkseen yhtiötä uuteen suuntaan. Tähän kuului myös uuden toimitusjohtajan rekrytointi. StaffPoint Executive lähti toteuttamaan toimeksiantoa.

“StaffPoint Executive hoiti projektin sujuvasti ja korkealla ammattitaidolla: Projekti oli hyvin suunniteltu ja aikataulutettu ja, mikä tärkeintä, meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla. Kaikista tärkein tekijä suorahakukumppanissa on se, että konsultti ymmärtää aidosti millaiseen yritykseen, strategiseen vaiheeseen ja kulttuuriin avainhenkilöä ollaan rekrytoimassa, ja StaffPoint Executiven kanssa nämä toteutuivat", Validian hallituksen puheenjohtaja Kirsi-Marja Ura kertoo.

Case: Executive Search

Case: Lääkäriliiton johtajarekrytointi

Tilanteessa, jossa soveltuvat johtajakandidaatit ovat saman järjestön jäseniä ja alalla arvostettuja nimiä, on äärimmäisen tärkeää toteuttaa rekrytointi vahvalla ammattitaidolla.

"StaffPoint Executive kirkasti meille parhaan toiminnanjohtajavalinnan huolellisella ja diplomaattisella työllä. Kokemus osoitti, että odotettuunkin lopputulokseen liittyy vaa’ankieliä", Lääkäriliiton hallituksen puheenjohtaja Marjo Parkkila-Harju kiittelee.