Skip to main content

Executive Search

Laatu syntyy hyvästä lopputuloksesta. Tiimimme tekee huolellista työtä alan kovalla kokemuksella.

Hakuprosessin tärkein kohta on profilointi. Hyvä alkutyö takaa sen, että kohdennamme research-panoksen oikein, voimme käydä ammattimaisesti keskustelut ehdokkaiden kanssa ja saatamme parhaat saatavilla olevat ehdokkaat asiakkaalle.

Prosessin läpivientiin olemme luoneet hyvät käytännöt, mikä takaa sen, että se etenee systemaattisesti ja tehokkaasti. Yhtenä tavoitteenamme on muun muassa luoda longlist viimeistään 14 vrk:n sisällä katselmusta varten.

Esimerkkejä haun kohteena olleista tehtävistä viime ja tänä vuonna: CEO, CFO, SVP Supply Chain, Sourcing Director, Sales Director, HRD-johtaja, group business controller, financial controller ja board member.

StaffPointilla on johdon hakupalveluiden tuottajana laaja verkosto Suomessa ja kansainvälisesti. Toimimme 14 paikkakunnalla Suomessa ja 39 maassa kansainvälisesti kumppaniverkostomme kautta. Kumppaniverkostomme rakentuu maa- ja toimialakohtaisesti. Olemme toteuttaneet hakuja suomalaisilla asiakkaillemme esimerkiksi USA:han, Englantiin, Saksaan, Kiinaan ja Baltiaan.