Siirry sisältöön

Konsulttimme

StaffPoint Executiven osaava ja kokenut tiimi koostuu suorahaun pitkän linjan ammattilaisista. Haluamme saada aikaan huipputuloksia asiakkaillemme ja työmme vaikutukset näkyvät yritysten menestyksenä.

Johtamisen kumppaninasi autamme yritystäsi edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtajavalinnoilla, tilapäisillä johtajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

Pasi Honkalanti 2020

Pasi Honkalahti

"Asenne ratkaisee"

StaffPoint Executiven toimintaa luotsaava Pasi Honkalahti on työskennellyt tiimissä vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut International Executive Search -konsulttina ja partnerina esimerkiksi AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointialalle siirtymistä ja johdon konsultointitehtäviä Pasi toimi upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.

Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon teollisuus, FMCG, erikoiskauppa, rahoitustoimialat sekä järjestökenttä. Funktioihin liittyvää erikoistumista Pasilla on toimitusjohtaja- ja hallitustehtävistä sekä talous- ja henkilöstöjohdon tehtävistä.

Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) ja Executive MBA -tutkinnon. Hän on sertifioitu CEB- ja Hogan-arviointimenetelmien käyttäjä.

Ota yhteyttä:
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Tiina Kansanen 2020

Tiina Kansanen

”Huipputuloksiin ilolla, innostamisella ja intohimolla!”

Tiina Kansanen liittyi StaffPoint Executive -tiimiin syyskuussa 2018 ja toimii Client Directorina. Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus suorahaku- ja henkilöstökonsultoinneista. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi 11 vuoden ajan Boydenilla ja viiden vuoden ajan JFP:llä research konsulttina. Koulutustaustaltaan hän on KTM.

Tiina on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon FMCG, vähittäiskauppa, ICT ja digitaaliset palvelut sekä media ja markkinointi. Toimitusjohtaja, CFO, CIO, myynti- ja markkinointijohdon sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluettaan.

Ota yhteyttä:
050 330 3964
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Leena Salo 2020

Leena Salo

"Interim tuo selvää lisäarvoa"

Leena Salo liittyi StaffPoint Executive -tiimiin elokussa 2019 ja toimii Senior Advisorin roolissa.

Leenalla on vahva talous- ja rahoitusjohtamistausta kansainvälisestä perheyhtiöstä sekä pääomasijoittajien omistamista yhtiöistä. Hänellä on kokemusta interim-johtajana työskentelemisestä. Koulutustaustaltaan Leena on KTM.

StaffPoint Executivessa Leena keskittyy pääasiassa Interim Management -liiketoimintaan missionaan kasvattaa Suomessa olevien yritysten tietoisuutta Interim-palvelun tarjoamista eduista ja auttaa StaffPoint Executiven asiakkaita toteuttamaan vaativat muutosprojektit hallitusti ja taloudellisesti.

Ota yhteyttä:
040 570 5964
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Pasi Theman 2

Pasi Theman

Interim – Täsmäosaamista, joustavuutta ja reagointikykyä organisaation eri tilanteisiin ja tarpeisiin!

Pasi Theman liittyi StaffPoint Executive -tiimiin huhtikuussa 2021 ja toimii Senior Advisor -roolissa. Pasilla on yli 20 vuoden kaupallisen johtamisen kokemus. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi suorahaku- ja interim management -liiketoiminnassa K2 Search Oy:ssä. Koulutustaustaltaan hän on eMBA.
Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon elintarviketeollisuus, FMCG ja vähittäiskauppa. Toimitusjohtaja, kaupallinen johtaja, myyntijohtaja, SCM ja Category Managemet sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluettaan.
StaffPoint Executivessa Pasi keskittyy pääasiassa Interim Management -liiketoimintaan missionaan kehittää markkinaa Suomessa ja tuoda hyvää benchmarkingia Ruotsista.

Ota yhteyttä:
050 366 1006
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Maria Sanmark

Maria Sanmark

”Menestys vaatii huippuosaajat”

Maria liittyi StaffPoint Executive -tiimiin Senior Advisoriksi elokuussa 2023. Hän keskittyy johdon suorahakuun, jossa hän pystyy hyödyntämään laajan ja monipuolisen liikkeenjohdon kokemuksensa asiakkaiden hyväksi. Maria tulee alalta ja on saanut paljon hyvää palautetta ylemmän johdon onnistuneista hauista sekä asiakkailta että hakijoilta.

Marialla on pitkä liikkeenjohdon tausta mm. FMCG ja rahoitusalalta, jossa hän toimi erityyppisissä johdon tehtävissä, pisimpään maajohtajana kansainvälisessä yrityksessä. Hän on tehnyt koko uransa töitä liiketoiminnan kehittämisen, kasvustrategioiden, myynnin, markkinoinnin sekä asiakkuuksien parissa.

Maria on hyvin verkostoitunut ja toimii esim. Boardman alumnina ja Diamanten naisverkostossa sekä sertifioituna BCI business coachina, mentorina ja start up advisorina. Maria on koulutukseltaan KTM Helsingin kauppakorkeakoulusta. Maria on toiminut koko työuransa suomen-, ruotsin- ja englanninkielisissä organisaatioissa, joten toimeksiannot hoituvat hyvin kaikilla näillä kielillä.

Ota yhteyttä:
040 513 5115
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi