Skip to main content

Konsulttimme

StaffPoint Executiven osaava ja kokenut tiimi koostuu suorahaun pitkän linjan ammattilaisista. Haluamme saada aikaan huipputuloksia asiakkaillemme ja työmme vaikutukset näkyvät yritysten menestyksenä.

Pasi Honkalahti esittelykuva

Pasi Honkalahti

"Asenne ratkaisee"

StaffPoint Executiven toimintaa luotsaava Pasi Honkalahti on työskennellyt tiimissä vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut International Executive Search -konsulttina ja partnerina esimerkiksi AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointialalle siirtymistä ja johdon konsultointitehtäviä Pasi toimi upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.

Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon teollisuus, FMCG, erikoiskauppa, rahoitustoimialat sekä järjestökenttä. Funktioihin liittyvää erikoistumista Pasilla on toimitusjohtaja- ja hallitustehtävistä sekä talous- ja henkilöstöjohdon tehtävistä.

Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) ja Executive MBA -tutkinnon. Hän on sertifioitu CEB- ja Hogan-arviointimenetelmien käyttäjä.

Ota yhteyttä:
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

  Tinna Kansanen esittely

  Tiina Kansanen

  ”Huipputuloksiin ilolla, innostamisella ja intohimolla!”

  Tiina Kansanen liittyi StaffPoint Executive -tiimiin syyskuussa 2018 ja toimii Senior Executive Consultant -roolissa. Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus suorahaku- ja henkilöstökonsultoinneista. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi 11 vuoden ajan Boydenilla ja viiden vuoden ajan JFP:llä research konsulttina. Koulutustaustaltaan hän on KTM.

  Tiina on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon FMCG, vähittäiskauppa, ICT ja digitaaliset palvelut sekä media ja markkinointi. Toimitusjohtaja, CFO, CIO, myynti- ja markkinointijohdon sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluettaan.

  Ota yhteyttä:
  050 330 3964
  etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

  Leena Salo esittelykuva

  Leena Salo

  "Interim tuo selvää lisäarvoa"

  Leena Salo liittyi StaffPoint Executive -tiimiin elokussa 2019 ja toimii Senior Advisorin roolissa.

  Leenalla on vahva talous- ja rahoitusjohtamistausta kansainvälisestä perheyhtiöstä sekä pääomasijoittajien omistamista yhtiöistä. Hänellä on kokemusta interim-johtajana työskentelemisestä. Koulutustaustaltaan Leena on KTM.

  StaffPoint Executivessa Leena keskittyy pääasiassa Interim Management -liiketoimintaan missionaan kasvattaa Suomessa olevien yritysten tietoisuutta Interim-palvelun tarjoamista eduista ja auttaa StaffPoint Executiven asiakkaita toteuttamaan vaativat muutosprojektit hallitusti ja taloudellisesti.

  Ota yhteyttä:
  040 574 5964
  etunimi.sukunimi@staffpoint.fi