Skip to main content

Konsulttimme

StaffPoint Executiven osaava ja kokenut tiimi koostuu suorahaun pitkän linjan ammattilaisista. Haluamme saada aikaan huipputuloksia asiakkaillemme ja työmme vaikutukset näkyvät yritysten menestyksenä.

Pasi Honkalahti

Pasi Honkalahti

"Asenne ratkaisee"

StaffPoint Executiven toimintaa luotsaava Pasi Honkalahti on työskennellyt tiimissä vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut International Executive Search -konsulttina ja partnerina esimerkiksi AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointialalle siirtymistä ja johdon konsultointitehtäviä Pasi toimi upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.
Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, erityisesti mainittakoon teollisuus, FMCG, erikoiskauppa, rahoitustoimialat sekä järjestökenttä. Funktioihin liittyvää erikoistumista Pasilla on toimitusjohtaja- ja hallitustehtävistä sekä talous- ja henkilöstöjohdon tehtävistä.
Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) ja Executive MBA-tutkinnon. Hän on sertifioitu CEB- ja Hogan-arviointimenetelmien käyttäjä.

Ota yhteyttä:
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

  Sari Kumpulainen

  Sari Kumpulainen

  "Unelmista totta oikeilla ratkaisuilla ja tahdolla"

  Executive-konsulttina työskentelevällä Sarilla on erittäin laaja kokemus henkilöstöpalvelualan sekä suorahakupalvelujen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä yli 25 vuoden ajan. Ennen tuloaan StaffPointin palvelukseen hän toimi suuren kansainvälisen suorahakutoimijan Suomen maajohtajana.
  Sari on tehnyt toimeksiantoja erityisesti kansainvälisen teollisuuden, teknologian ja rakentamisen toimialoilla. Funktioista Sarin erikoistumisaluetta ovat erityisesti liiketoimintajohdon, talouden, ICT- ja myyntiiohdon roolit.
  Sari on valmistunut tradenomiksi Espoon-Vantaan Teknillisestä Ammattikorkeakoulusta ja hän on suorittanut opintoja psykologiassa ja sosiaalipsykologiassa. Hän on myös suorittanut MBA-tutkinnon Metropolia ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

  Ota yhteyttä:
  050 421 1633
  etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

   Ari Loppukaarre

   Ari Loppukaarre

   "Lopputulos ratkaisee, paljon!"

   Ari Loppukaarre liittyi StaffPoint Executiven osaavaan konsulttitiimiin vuonna 2017. Hänellä on vankkaa kokemusta johdon suorahauista. Ari on aiemmin työskennellyt muun muassa Kaaos Unlimitedillä, S&S Consultingilla ja Qentinel Oy:ssä.
   Ari on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla erityisesti ICT ja digitaalisten palveluiden sekä teollisuuden toimialueilla. Funktioihin liittyvää erikoisosaamista Arilla on talous-, ICT- ja liiketoiminnan kehitys- sekä myyntijohdon tehtävistä.
   Ari on opiskellut taloustiedettä ja tietojenkäsittelyä Tampereen yliopistossa sekä Itä-Suomen yliopistossa.

   Ota yhteyttä:
   040 503 4919
   etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

    Tiina Kansanen

    Tiina Kansanen

    ”Huipputuloksiin ilolla, innostamisella ja intohimolla!”

    Tiina Kansanen liittyi StaffPoint Executive-tiimiin syyskuussa 2018 ja toimii Senior Executive Consultant -roolissa. Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus suorahaku- ja henkilöstökonsultoinnin alueelta. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi 11 vuoden ajan Boydenilla ja viiden vuoden ajan JFP:llä research konsulttina. Koulutustaustaltaan hän on KTM.
    Tiina on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, erityisesti mainittakoon FMCG, vähittäiskauppa, ICT ja digitaaliset palvelut sekä media ja markkinointi. Toimitusjohtaja, CFO, CIO, myynti- ja markkinointijohdon sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluetta.

    Ota yhteyttä:
    050 330 3964
    etunimi.sukunimi@staffpoint.fi