Siirry sisältöön

Konsulttimme

StaffPoint Executiven osaava ja kokenut tiimi koostuu suorahaun pitkän linjan ammattilaisista. Haluamme saada aikaan huipputuloksia asiakkaillemme ja työmme vaikutukset näkyvät yritysten menestyksenä.

Johtamisen kumppaninasi autamme yritystäsi edistämään strategian toimeenpanoa ja tulevaisuuden menestystä kriittisillä rekrytoinneilla, johtajavalinnoilla, tilapäisillä johtajaratkaisuilla, hallituksen vahvistamisella sekä organisaation kompetenssien ja johtamisen analyyseillä.

Pasi Honkalanti 2020

Pasi Honkalahti

"Asenne ratkaisee"

StaffPoint Executiven toimintaa luotsaava Pasi Honkalahti on työskennellyt tiimissä vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut International Executive Search -konsulttina ja partnerina esimerkiksi AIMS Internationalissa ja Heidrick & Strugglesissa. Ennen rekrytointialalle siirtymistä ja johdon konsultointitehtäviä Pasi toimi upseerin virkatehtävissä Rajavartiolaitoksessa.

Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon teollisuus, FMCG, erikoiskauppa, rahoitustoimialat sekä järjestökenttä. Funktioihin liittyvää erikoistumista Pasilla on toimitusjohtaja- ja hallitustehtävistä sekä talous- ja henkilöstöjohdon tehtävistä.

Pasi on suorittanut Kadettiupseerin virkatutkinnon (komentajakapteeni evp.) ja Executive MBA -tutkinnon. Hän on sertifioitu CEB- ja Hogan-arviointimenetelmien käyttäjä.

Ota yhteyttä:
040 844 7707
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Tiina Kansanen 2020

Tiina Kansanen

”Huipputuloksiin ilolla, innostamisella ja intohimolla!”

Tiina Kansanen liittyi StaffPoint Executive -tiimiin syyskuussa 2018 ja toimii Senior Executive Consultant -roolissa. Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus suorahaku- ja henkilöstökonsultoinneista. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi 11 vuoden ajan Boydenilla ja viiden vuoden ajan JFP:llä research konsulttina. Koulutustaustaltaan hän on KTM.

Tiina on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon FMCG, vähittäiskauppa, ICT ja digitaaliset palvelut sekä media ja markkinointi. Toimitusjohtaja, CFO, CIO, myynti- ja markkinointijohdon sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluettaan.

Ota yhteyttä:
050 330 3964
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Leena Salo 2020

Leena Salo

"Interim tuo selvää lisäarvoa"

Leena Salo liittyi StaffPoint Executive -tiimiin elokussa 2019 ja toimii Senior Advisorin roolissa.

Leenalla on vahva talous- ja rahoitusjohtamistausta kansainvälisestä perheyhtiöstä sekä pääomasijoittajien omistamista yhtiöistä. Hänellä on kokemusta interim-johtajana työskentelemisestä. Koulutustaustaltaan Leena on KTM.

StaffPoint Executivessa Leena keskittyy pääasiassa Interim Management -liiketoimintaan missionaan kasvattaa Suomessa olevien yritysten tietoisuutta Interim-palvelun tarjoamista eduista ja auttaa StaffPoint Executiven asiakkaita toteuttamaan vaativat muutosprojektit hallitusti ja taloudellisesti.

Ota yhteyttä:
040 570 5964
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Manne Tiensuu 2020

Manne Tiensuu

”Palvelumme tarjoavat tukijalkoja talouden sykleihin”

Manne Tiensuu (psykologian maisteri) aloitti StaffPoint Executive -tiimissä Senior Advisor -roolissa helmikuussa 2020. Hän vahvistaa tiimiä HR-osaamisellaan.

Mannella on takanaan pitkä ja monipuolinen ura HR-generalistin ja henkilöstöjohtamisen tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Hän on toiminut henkilöstöjohtajana useissa alojensa johtavissa yrityksissä ja tuntee muun muassa tuottavan teollisuuden, ilmailun sekä media-alan erityispiirteet. Uransa Manne aloitti 10 vuoden työrupeamalla Nokialla.

Manne uskoo vahvasti uteliaisuuteen ja yhdessä tekemiseen. StaffPoint Executivessa hän keskittyy HR-interim-palvelun kehittämiseen sekä suorahakuihin. Myös hänen vankka kokemuksensa henkilöarviointien tekemisessä on asiakkaiden käytettävissä.

Ota yhteyttä:
050 385 8760
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Mikko Kemiläinen 2020

Mikko Kemiläinen

”Strategiaa tukevat kompetenssit ovat yrityksen tärkein resurssi”

StaffPoint Executive -tiimissä maaliskuussa Senior Advisor -roolissa aloittanut Mikko Kemiläinen on johtamisen moniosaaja. Kemiläisellä on pitkän linjan johtamiskokemusta muun muassa sellaisista yrityksistä kuin IKEA, Korn Ferry Hay Group ja Ramboll. Hän on myös opettanut johtamista HKUST Business Schoolin arvostetussa MBA-ohjelmassa Hong Kongissa.

Executive-tiimissä Kemiläinen hyödyntää osaamistaan muun muassa Executive-rekrytoinneissa ja Leadership Review -palveluiden parissa. Kemiläisen ihanteena on tehokkaasti johdetut yritykset, joissa johtamisen kehittäminen on tehty näkyväksi ja oikeat osaamiset ovat oikeissa rooleissa.

Ota yhteyttä:
040 451 4156
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi

Pasi Theman 2

Pasi Theman

Interim – Täsmäosaamista, joustavuutta ja reagointikykyä organisaation eri tilanteisiin ja tarpeisiin!

Pasi Theman liittyi StaffPoint Executive -tiimiin huhtikuussa 2021 ja toimii Senior Advisor -roolissa. Pasilla on yli 20 vuoden kaupallisen johtamisen kokemus. Ennen siirtymistään StaffPoint Executive -liiketoiminta-alueelle hän toimi suorahaku- ja interim management -liiketoiminnassa K2 Search Oy:ssä. Koulutustaustaltaan hän on eMBA.
Pasi on tehnyt toimeksiantoja laajalla toimialaskaalalla, joista erityisesti mainittakoon elintarviketeollisuus, FMCG ja vähittäiskauppa. Toimitusjohtaja, kaupallinen johtaja, myyntijohtaja, SCM ja Category Managemet sekä liiketoiminnan kehitysjohdon roolit ovat hänen funktionaalista erikoistumisaluettaan.
StaffPoint Executivessa Pasi keskittyy pääasiassa Interim Management -liiketoimintaan missionaan kehittää markkinaa Suomessa ja tuoda hyvää benchmarkingia Ruotsista.

Ota yhteyttä:
050 366 1006
etunimi.sukunimi@staffpoint.fi