Löydä meiltä Suomen laajin valikoima ammattilaisia

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Siksi tarvitaan oikeita osaajia, onnistuneita rekrytointeja, valmennusta ja HR-ohjelmistoja. Me tuotamme ja kehitämme osaamista ja osaajia. Palvelumme kattavat kaikki työsuhteen elinkaaren ja ulkoistamisen osa-alueet. Meiltä saat oikeita osaajia nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää

  • Tarvitsetko työntekijää tai tietoa palveluistamme yrityksille? Kerro tarpeistasi:

  • Jätä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, niin otamme sinuun yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

StaffPoint Executive

StaffPoint Executive on moderni ja korkealaatuinen rekrytointipalvelu avainhenkilöille, jotka miettivät uravaihdosta tai etsivät uutta työpaikkaa, sekä yrityksille, jotka etsivät uusia avainhenkilöitä.

Kuinka voimme palvella

Olemme kumppanisi yrityksesi erilaisiin muutostilanteisiin: yhdistämme valmennukset, työpaikkatarjonnan sekä asiakasrajapinnassa työskentelevät rekrytoinnin ammattilaiset.

Toimialat

StaffPointilla sinua palvelevat alalleen omistautuneet toimialatiimit, jotka etsivät juuri sinun yrityksesi liiketoimintaan parhaiten soveltuvat henkilöstöratkaisut.

Referenssit

Suomen Lähikauppa

kauppa

Suomen Lähikauppa on jo jonkin aikaa hankkinut myymälöidensä vuokratyöntekijät StaffPointin kautta. Alun perin yhteistyö käynnistyi, kun sairauspoissaoloja paikkaamaan tarvittiin pikaisesti henkilökuntaa, eivätkä omat resurssit aina...

Tutustu referenssiin

Blogi

Anu Ahokas: Kinkku, ananas, aurajuusto!

”Kinkku, ananas, aurajuusto”. Näin me suomalaiset tilaamme pizzaa. Italialainen ei kuuna päivänä laittaisi ananasta pizzaan. Omista tottumuksista on vaikea päästää irti. Turvallinen on helppo valinta. …

Tarja Viik: Etätyö kaukana – niin sydäntä lähellä

Työtyytyväisyyskyselyiden perusteella etätyö on erityisen lähellä sydäntämme. Mitä joustavampi työaika ja vaihtelevampi miljöö, sen arvostetumpi työsuhde-etu. Nyt etätöihin pääsee myös kauemmas, muun muassa Espanjan aurinkoon….

Mika Kiljunen: Vuosi 2016 HPL:n puheenjohtajan näkövinkkelistä. Mitä on lupa odottaa vuodelta 2017?

Henkilöstöpalveluala monipuolisine palveluineen on vuoden 2016 ollut kovassa kasvussa. Yleensä tämä on tulkittu talouden elpymisen merkiksi, mutta nyt kyse on muustakin kuin talouden orastavasta kasvusta….

blogi yrityksille

Ajankohtaista

StaffPointin palvelukeskuksen vapun 2017 päivystysajat

StaffPointin palvelukeskus palvelee Vappuna 1.5.  poikkeuksellisesti klo 10-18. myStaffiin pääset kirjautumaan normaalisti. StaffPoint toivottaa hauskaa vappua!

StaffPointin palvelukeskuksen pääsiäisen 2017 päivystysajat

StaffPointin palvelukeskus palvelee pääsiäispyhinä seuraavasti: pitkäperjantai 14.4. klo. 10-18 lauantai 15.4. normaalisti klo 7-18 pääsiäissunnuntai 16.4. klo. 10-18 2. pääsiäispäivä maanantai 17.4. klo. 10-18 myStaffiin pääset…

Työntekijämme, tule pelaamaan pesäpalloa ja salibandya!

StaffPoint-konserni osallistuu tänä keväänä kahteen turnaukseen. Olemme mukana perinteisissä Salibandyn työpaikkojen SM-kisoissa ja Stadin Pesis 2017 -rekrytointitapahtumassa ja joukkueisiin mahtuu vielä staffpointilaisia reippaita pelaajia. Kansallisurheilun…

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa